vacature interim

vacature interim

Voor een Administratief Dienstverlener is a·s WORKS per direct op zoek naar Interim Salarisadministrateur in omgeving Zuid-Holland.

Je zal een team van 16 collega's ondersteunen. Je zal je o.a. bezighouden met: invoeren van mutaties en beheren van basisgegevens, verwerken van declaraties en het optimaliseren van administratieve HRM Processen.

Vacature: Interim Salarisadministrateur bij een Administratief Dienstverlener in Zuid-Holland

Ben jij een ervaren salarisadministrateur en op zoek naar een uitdagende interim positie? Onze klant, een toonaangevende administratief dienstverlener in Zuid-Holland, zoekt per direct een Interim Salarisadministrateur. Deze positie biedt een unieke kans om je expertise in salarisadministratie in te zetten binnen een dynamische en professionele werkomgeving.

vacature interim

Functieomschrijving Interim Salarisadministrateur

Als Interim Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor:

 • Het tijdig en correct verwerken van salarissen voor diverse klanten
 • Het beheren van loonadministraties en het opstellen van bijbehorende rapportages
 • Het beantwoorden van salarisgerelateerde vragen van klanten en medewerkers
 • Het bewaken van de naleving van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van salarisadministratie
 • Het optimaliseren van salarisprocessen en adviseren over verbeteringen

Wat wij zoeken

Voor deze interim positie zijn wij op zoek naar kandidaten met:

 • Minimaal een afgeronde opleiding in salarisadministratie
 • Kennis van HR2day en/of AFAS insite software
 • Meerdere jaren ervaring in salarisadministratie, bij voorkeur binnen een administratief dienstverlener
 • Uitstekende kennis van salarissoftware
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling
 • Een nauwkeurige en proactieve werkhouding
 • Regio Zuid-Holland

Wat wij bieden

Deze interim functie biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibele werkuren en de mogelijkheid tot deels thuiswerken
 • Een uitdagende werkomgeving waar jouw expertise wordt gewaardeerd
 • De kans om je netwerk uit te breiden en ervaring op te doen bij verschillende klanten

Over de organisatie

Onze klant is een gerenommeerde administratief dienstverlener in Zuid-Holland die hoogwaardige salaris- en personeelsadministratiediensten levert aan een breed scala van klanten. De organisatie staat bekend om haar professionaliteit, klantgerichtheid en het leveren van maatwerkoplossingen. Werken bij deze dienstverlener betekent werken in een dynamische omgeving waar continue verbetering en ontwikkeling centraal staan.

Ben jij de interim professional die wij zoeken?

Heb jij de ervaring en de drive om direct aan de slag te gaan als Interim Salarisadministrateur bij onze klant in Zuid-Holland? Reageer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe. Wij kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken!

Maak de volgende stap in je carrière en word onze nieuwe Interim Salarisadministrateur! Solliciteer nu en ontdek de vele voordelen van werken als interim professional bij een toonaangevende administratief dienstverlener in Zuid-Holland.

Neem contact op met Glenn van Hof voor meer informatie!


Vacature interim
Glenn van Hof
Business manager HR Traineeship
06 49 310 044
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Houd je ervan om elke maand tijdig en compleet de salarisrun te draaien voor diverse bedrijven en om daarnaast op zoek te gaan naar optimalisatie van de werkprocessen? Bloei jij op in een dynamische omgeving, waarbij je pro-actief een bijdrage levert aan professionalisering van de payrollafdeling? En vind je het leuk om te adviseren over fiscale wet- en regelgeving? Kom dan ons team versterken!

vacature   reageren
Senior Salarisadministrateur

Senior Salarisadministrateur

Veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Zorginstellingen hebben te maken met financiële administratie en zorgadministratie. Een tijdrovend proces en veranderende wet- en regelgeving maakt administraties steeds ingewikkelder. Cure4 is dé specialist in financiële en administratieve dienstverlening in de zorg, van ouderenzorg, gehandicaptenzorg tot GGZ en jeugdzorg. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe de bedrijfsvoering van onze klanten het beste geoptimaliseerd kan worden.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

 

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

 

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
22