vacature salarisadministrateur

vacature salarisadministrateur

Interim Salarisadministrateur voor onderwijsinstelling in regio Leiden

Ben jij een ervaren salarisadministrateur en per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging?

Voor een gerenommeerde onderwijsinstelling in de regio Leiden zijn wij op zoek naar een deskundige en gedreven Interim Salarisadministrateur. Deze tijdelijke functie biedt de kans om jouw expertise in te zetten in een dynamische en educatieve omgeving.

Functieomschrijving salarisadministrateur

Als Interim Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en tijdig verwerken van salarissen voor het personeel van de onderwijsinstelling. Je speelt een cruciale rol in het beheren van de loonadministratie en zorgt ervoor dat alle salarisbetalingen correct en volgens de geldende wet- en regelgeving worden uitgevoerd. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over hun salaris en andere aanverwante zaken.

salarisadministrateur leiden

Wat wij zoeken

Voor deze positie zoeken wij een kandidaat die:

 • Beschikbaar is voor minimaal 20 uur per week gedurende ten minste 3 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging
 • Ervaring met AFAS
 • Ruime kennis en ervaring heeft in salarisadministratie, bij voorkeur in de onderwijssector
 • Bekend is met de laatste wet- en regelgeving op het gebied van loonadministratie
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en een klantgerichte instelling
 • Nauwkeurig en detailgericht werkt, met een proactieve en oplossingsgerichte houding

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende interim positie waarin je jouw kennis en vaardigheden volledig kunt benutten en verder kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een stimulerende omgeving waar jouw expertise wordt gewaardeerd en waar je een directe impact kunt maken op de efficiëntie en nauwkeurigheid van de salarisadministratie.

Over de onderwijsinstelling

De onderwijsinstelling in de regio Leiden staat bekend om haar hoge onderwijskwaliteit en haar betrokken en professionele medewerkers. De instelling biedt een breed scala aan opleidingen en heeft een sterke focus op zowel academische als persoonlijke ontwikkeling van haar studenten. Werken bij deze onderwijsinstelling betekent bijdragen aan een betere toekomst voor de studenten en de gemeenschap.

Ben of ken jij de per direct beschikbare Interim Salarisadministrateur die wij zoeken?

Neem dan contact op met Glenn van Hof voor meer informatie over deze interessante interim opdracht. Glenn staat klaar om al je vragen te beantwoorden en de sollicitatieprocedure toe te lichten. Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om jouw expertise in salarisadministratie in te zetten binnen een inspirerende onderwijsomgeving. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe jij het verschil kunt maken als Interim Salarisadministrateur in de regio Leiden!

Voor meer informatie of om direct te solliciteren, kun je Glenn van Hof bereiken via g.hof@as-works.nl.

Wij kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan en jouw mogelijkheden te bespreken!


Een ervaren Payroll Consultant

Per 1 Februari komt onze collega Priscilla Riemersma (RSa) beschikbaar voor een nieuwe opdracht! Priscilla is een ervaren Payroll Consultant, welke met +/-5 jaar ervaring zeer kundig is binnen haar vakgebied. Priscilla is collegiaal en weet waar nodig medewerkers op de juiste wijze te motiveren en stimuleren wat haar een prettige collega maakt en bijdraagt aan een goed functionerende afdeling.

Priscilla is bekend met diverse pakketten, waaronder Nmbrs, SAP, Siebel, Mondriaan en Pool manager en HR connect.

Heeft uw organisatie momenteel behoefte aan tijdelijke ondersteuning?
Neem dan contact op met Sander van der Velde om de mogelijkheden te bespreken.

ervaren salaris administrateur


Judith is per 1 november voor 40 uur beschikbaar als salarisadministrateur.

Afgelopen anderhalf jaar heeft Judith zich doorontwikkeld als salarisadministrateur binnen een internationaal uitzendbureau voor arbeidsmigranten. Voordat ze deze overstap maakte, werkte ze ruim 7 jaar als bedrijfsadministrateur. In die jaren heeft ze geleerd om met meerdere systemen te werken. Op dit moment is ze bezig met het behalen van haar PDL diploma.

Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de salarisverwerking van zowel wekelijkse, 4-wekelijkse en maandverloningen en het inrichten en optimaliseren van processen. Verder is ze dé vraagbaak van de afdeling. Leergierig, oplossingsgericht en autodidact zijn woorden die goed bij haar passen.

Vacature Salarisadministrateur

Denk jij dat Judith als salarisadministrateur in jullie team past?

Neem dan contact op met Sander van der Velde - 06 295 186 86 - s.velde@as-works.nl


Salarisadministrateur toppers opgelet!

Voor een mooie organisatie zoekt a·s WORKS mee voor de invulling van twee vacatures. Doordat deze organisatie meerdere vestigingen heeft zoeken wij kandidaten voor zowel de regio Vught als de regio Zoetermeer.
Naast dat je komt te werken met leuke collega's, met concurrerende arbeidsvoorwaarden zijn je werkuren flexibel in te richten.

Mocht je na de zomervakantie overwegen om een nieuwe uitdaging aan te gaan en ben je benieuwd naar wat deze organisatie nog meer heeft te bieden?

vacature salarisadministrateur

Vacature salarisadministrateur regio Schijndel

 • vaste functie voor 24 - 40 uur
 • AFAS (geen must)
 • NMBRS
 • informele organisatie


Ben je geïnteresseerd in de baan als salarisadministrateur of op zoek naar meer informatie?

Stuur dan een bericht naar Glenn van Hof of Harry Beumer - Salarisadministratie


Ben jij een ervaren salarisadministrateur of financial dan zijn wij op zoek naar jou!

Word jij ons nieuwe collega? Ben jij op zoek naar een nieuwe afwisselende uitdaging? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer hierover.

Wat kunnen wij je bieden?

 • afwisselende opdrachten
 • interessante klanten
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • informele én professionele organisatie
 • gezellige collega’s

salarisadministrateur collega

Neem voor meer informatie contact op met Glen of Caroline:

Caroline van der Voort
06-348 33 275
c.voort@as-works.nl


Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van salarisgegevens, het opstellen van salarisspecificaties en het zorgen voor tijdige uitbetalingen aan medewerkers. Je houdt rekening met relevante wet- en regelgeving, sociale zekerheidsbijdragen en belastingen. Daarnaast communiceer je effectief met medewerkers en interne afdelingen om eventuele salarisgerelateerde vragen te beantwoorden en bij te dragen aan een soepele salarisadministratie. Met jouw expertise draag je bij aan een transparant en accuraat salarisproces binnen de organisatie.


Salarisadministrateur - Payroll Consultant
Glenn van Hof
Business manager HR Traineeship
06 49 310 044
mail linkedin
Top
a·s WORKS
157