finance professionals

finance professionals

De ontwikkelingen in de wereld van Finance gaan razendsnel. Het is soms lastig om deze ontwikkelingen bij te benen.

Als Finance professional help jij toonaangevende organisaties om deze ontwikkelingen door te voeren en/of te implementeren. Van multinational tot nonprofit organisatie, van mkb tot fintech start-up. Je doet ervaring op in diverse branches, waardoor je al snel een allround financial kan worden.

Doordat de Finance professional ervaring kan opdoen bij meerdere financiële afdelingen wordt de vakinhoudelijke kennis en ervaring steeds maar groter en groter, waardoor Finance professional een mooi groeiperspectief voor ogen heeft.

a·s WORKS beschikt over diverse Finance professionals die wij op detacherings- en uitzendbasis aan onze klanten beschikbaar stellen. Onze professionals zijn door hun ervaring uitstekend in staat tijdelijke en langdurige ondersteuning te bieden.

Onze Finance professionals worden geselecteerd op projecten, die bij hun ontwikkeling passen en volgen vakinhoudelijke trainingen en opleidingen. Tevens krijgen zij specifieke trainingen ter versterking van hun soft skills, waardoor de Finance professional opgeleid wordt tot een specialist die 100% klaar is voor de toekomst!


Geïnteresseerd in Finance professionals door a·s WORKS?

Heeft u behoefte aan finance professionals en u wilt uw specifieke wensen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

a·s WORKS finance professionals
Boogschutterstraat 11 B
7324 AE Apeldoorn
outsourcing@as-works.nl


Onze professionals

finance professionals

Arjan Aalbers

Arjan is met ruim 20 jaar ervaring een betrouwbare Salarisadministrateur, met onder andere een ruime achtergrond binnen de accountancy.

finance professionals

Edinho Dazevedo

Edinho heeft ruime kennis van Visma/Raet en maakt pakketten zich snel eigen. Momenteel bezig met het behalen van zijn VPS diploma.

finance professionals

Geert Brinkman

Ervaring binnen verschillende non-profit organisaties. Uitstekende kennis van SAP en Raet.

finance professionals

Iris Lipholt

21 jaar en nu al haar Bachelor HRM en PDL diploma op zak. Ervaring opgedaan binnen de multi-client omgeving en klaar voor de toekomst.

finance professionals

Karin Kerkhoven

Karin heeft ruime ervaring binnen de zorgbranche en is daarnaast zeer bekend met de software van Visma/Raet. Haar kennis gecombineerd met haar warme persoonlijkheid maken haar een prettige collega om mee samen te werken.

finance professionals

Norma van Loon Sauveur

Binnen PSA kun je Norma om een boodschap sturen. Norma past zich gemakkelijk aan, is vakinhoudelijk sterk en behoudt de rust in stressvolle en drukke situaties.

finance professionals

Rachelle Neijsen

Rachelle is ondanks haar jonge leeftijd een ervaren kracht. Ze heeft ruime kennis van Raet en momenteel ondersteunend met een transitie naar AFAS.

finance professionals

Radjoe Khoesial

Radjoe heeft met ruim 20 jaar ervaring binnen de salarisadministratie veel kennis opgebouwd. AFAS en Visma Raet hebben geen geheimen voor Radjoe. Daarnaast kan hij ook als Functioneel Beheerder Raet ondersteuning bieden.

finance professionals

Saskia van den Bos

Naast haar prettige persoonlijkheid is Saskia een alleskunner op de PSA afdeling. Dit heeft ze o.a. laten zien bij de overheid, de zorg en diverse uitzendorganisaties.

finance professionals

Tom Schoneveld

Tom heeft een HR achtergrond en is bij ons begonnen als PSA Trainee. Tom is een enthousiaste collega die momenteel bezig het is met behalen van zijn VPS diploma.

Top
a·s WORKS
141