payroll professionals

payroll professionals

Maak kennis met onze Payroll professionals

De professionals van a·s WORKS zijn energiek, houden van aanpakken en maken elke keer weer het verschil bij onze opdrachtgevers. Precies de juiste mensen die nodig zijn om alle veranderingen in goede banen te leiden. Door middel van kennisdeling en trainingen worden onze professionals continu opgeladen met nieuwe energie en ideeën om een optimale prestatie te leveren. Zo zijn zij klaar voor nu en de toekomst!

Payroll en Finance professionals

Wij beschikken over een grote poule van salarisadministrateurs (van trainee tot senior) die wij op detacherings- en uitzendbasis aan onze klanten beschikbaar stellen. Zowel voor tijdelijke als langdurige ondersteuning. Onze consultants hebben allemaal hun eigen specialisme en kennis van diverse softwarpakketten zoals Unit4, Loket, Nmbrs, AFAS, Raet, SAP en ADP

Waarom Payroll professionals van a·s WORKS?

  • detachering Payroll Consultants*
  • detachering Finance Professionals
  • flexibel inzetbaar
  • concurrerende tarieven
  • ervaren professionals
  • werving en selectie

* van trainee tot senior
 

De razendsnelle automatisering van payroll systemen vraagt om professionals die mee willen gaan in deze veranderingen.

Snelle implementaties van nieuwe wet en regelgeving, automatisering van bestaande processen, optimaliseren van procedures vraagt om flexibele inzet van professionals. Niet alleen op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen, maar tevens communicatief vaardig wat hen in staat stelt op gestructureerde wijze deze kennis en ervaring over te dragen.

Hierbij leveren wij maatwerk en bieden de oplossing waar op dat moment behoefte aan is. Onze ervaren professionals beschikken over uitgebreide softwarekennis en zijn NIRPA gecertificeerd. Zij zijn goed opgeleid en op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen het Payroll vakgebied. Bekend met meerdere Payroll pakketten, cao’s en procedures waardoor zij effectief kunnen worden ingezet binnen organisaties. Bij onderbezetting, piekdrukte, implementaties of andere projecten wordt gebruik gemaakt van de inzet van onze professionals.

Onze professionals

payroll professionals

Arjan Aalbers

Arjan is met ruim 20 jaar ervaring een betrouwbare Salarisadministrateur, met onder andere een ruime achtergrond binnen de accountancy.

payroll professionals

Edinho Dazevedo

Edinho heeft ruime kennis van Visma/Raet en maakt pakketten zich snel eigen. Momenteel bezig met het behalen van zijn VPS diploma.

payroll professionals

Geert Brinkman

Ervaring binnen verschillende non-profit organisaties. Uitstekende kennis van SAP en Raet.

payroll professionals

Iris Lipholt

21 jaar en nu al haar Bachelor HRM en PDL diploma op zak. Ervaring opgedaan binnen de multi-client omgeving en klaar voor de toekomst.

payroll professionals

Karin Kerkhoven

Karin heeft ruime ervaring binnen de zorgbranche en is daarnaast zeer bekend met de software van Visma/Raet. Haar kennis gecombineerd met haar warme persoonlijkheid maken haar een prettige collega om mee samen te werken.

payroll professionals

Norma van Loon Sauveur

Binnen PSA kun je Norma om een boodschap sturen. Norma past zich gemakkelijk aan, is vakinhoudelijk sterk en behoudt de rust in stressvolle en drukke situaties.

payroll professionals

Rachelle Neijsen

Rachelle is ondanks haar jonge leeftijd een ervaren kracht. Ze heeft ruime kennis van Raet en momenteel ondersteunend met een transitie naar AFAS.

payroll professionals

Radjoe Khoesial

Radjoe heeft met ruim 20 jaar ervaring binnen de salarisadministratie veel kennis opgebouwd. AFAS en Visma Raet hebben geen geheimen voor Radjoe. Daarnaast kan hij ook als Functioneel Beheerder Raet ondersteuning bieden.

payroll professionals

Saskia van den Bos

Naast haar prettige persoonlijkheid is Saskia een alleskunner op de PSA afdeling. Dit heeft ze o.a. laten zien bij de overheid, de zorg en diverse uitzendorganisaties.

payroll professionals

Tom Schoneveld

Tom heeft een HR achtergrond en is bij ons begonnen als PSA Trainee. Tom is een enthousiaste collega die momenteel bezig het is met behalen van zijn VPS diploma.


Meer informatie over onze Payroll professionals

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van Payroll & Finance? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Wij zoeken Payroll Consultants

Voor onze detacheringstak zoeken wij enthousiaste Personeels- en Salarisadministrateurs die hun kennis willen gaan inzetten bij externe partijen.
Wat maakt het zo leuk om voor a·s WORKS Professionals te komen werken? Interessante opdrachtgevers in diverse sectoren, leuke collega's, opleidingsmogelijkheden en concurrerende arbeidsvoorwaarden zijn een aantal van onze speerpunten.

  • Payroll Consultants voor interessante opdrachtgevers in diverse sectoren,
  • diverse opleidingsmogelijkheden,
  • concurrerende arbeidsvoorwaarden,
  • leuke collega's, informele sfeer.


Enthousiast en wil je meer informatie? Wij staan voor je klaar!

payroll consultants gezocht

#payrollconsultants

Top
a·s WORKS
134