vacature business manager

vacature business manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg jij daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Lees dan snel verder!
 

Functie als business manager

Als Business Manager ben je binnen een professionele organisatie actief in de financiële-, HR- en salarisdienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren van de markt, je genereert nieuwe businesskansen en houdt je bezig met de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers en kandidaten.

In samenwerking met de andere Business Manager en Recruiter maak jij een selectie van kandidaten en realiseer je de juiste match. Je onderhoudt actief contact met klanten en met jouw relaties en krijgt energie van het helpen van beide partijen. Als Business Manager krijg jij veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid tot eigen inbreng, dit om jouw omzetdoelstellingen te behalen in jouw werkgebied Groot Randstad. Met een gezonde dosis ondernemerschap, een pioniersmentaliteit, doorzettings- vermogen en een commerciële instelling bouw je de activiteiten verder uit en maak jij het tot een succes met je collega’s. Vanzelfsprekend brengt de functie een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid met zich mee, en daarmee dan ook een grote mate van verantwoordelijkheid. 

Wat verwachten wij van een business manager?

 • Minimaal een hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een salesfunctie;
 • Je hebt ervaring in de uitzendbranche, consultancy en/of detachering;
 • Uitstekende verbale-, non-verbale, sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende acquisitieve vaardigheden;
 • Gevoel voor ondernemerschap;
 • Een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen in de huidige markt;
 • Gevoel voor (flauwe) humor, anders ga je het zwaar krijgen. :)

Wat bieden wij een business manager?

 • Salaris tussen de € 2.750,- en € 4.000,- (op basis van jouw ervaring);
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Leaseauto;
 • Laptop en telefoonvergoeding;
 • Ambitieuze en jonge organisatie;
 • Dynamische en brede rol;
 • Zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Bedrijf met informele en open sfeer.
   

Samengevat:
Een uitdagende rol binnen een bloeiende, ambitieuze organisatie. Je krijgt de vrijheid dit geheel op eigen wijze in te vullen. Ga jij graag de hele dag op pad? Of combineer jij het met kantoor, thuis en een strakke agenda? Dat is aan jou!


Organisatie a•s WORKS

a•s WORKS is actief in financieel advies en beheer, outsourcing van (salaris)administraties en HR/payroll detachering en heeft zich de afgelopen jaren succesvol ontwikkeld. Detachering is een interessante markt en zeker in het verlengde van de andere activiteiten die door a•s WORKS worden uitgevoerd.
 


Heb je interesse in de vacature business manager?

Voor meer informatie over de procedure over de vacature business manager kun je contact opnemen met Mike Busse.


Vacature business manager beschikbaar!
Mike Busse
recruiter
06 114 074 73
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
231