consultancybedrijf

consultancybedrijf

Ons consultancybedrijf richt zich op het implementeren, optimaliseren en beheren van AFAS Profit en AFAS InSite binnen het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. We voeren de implementaties uit met als belangrijkste doel deze volledig aan te laten sluiten op uw wensen. Om dit te bereiken, werken we via volledig zelfstandige implementaties en worden we namens de klant sparringpartner voor AFAS consultants.

AFAS Consultancybedrijf

De implementatie van AFAS Profit en AFAS InSite is een grote stap voor uw organisatie. Er zal vraag zijn naar efficiënte workflows, migratie van veel data en de uiteindelijke inrichting van AFAS. Wij nemen deze zorg graag uit handen. De software van AFAS is continu in ontwikkeling en soms is het voor gebruikers een uitdaging om hiervan op de hoogte te blijven. Onze consultants helpen u daar uiteraard graag bij.

Waarom a·s WORKS als Consultancybedrijf


Onze Consultant Luuk Hearden is fulltime beschikbaar voor een nieuwe opdracht op het gebied van Personeels- en Salarisadministratie

Luuk is als consultant te omschrijven als zorgzaam, gedreven en oplossingsgericht. Hij zorgt dat processen soepeler verlopen en heeft met verschillende pakketten de ervaringen dit te controleren en optimaliseren. Luuk is collegiaal en weet waar nodig medewerkers op de juiste wijze te motiveren en stimuleren wat hem een prettige collega maakt en bijdraagt aan een goed functionerende afdeling.

Ondanks zijn leeftijd is Luuk goed op te hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Naast zijn werk sport Luuk nog graag en hecht hij waarde aan het contact met zijn collega’s.

consultancy bureau

Kan uw organisatie ondersteuning gebruiken van een PSA Consultant, neem dan contact op met Sander van der Velde  šŸ“ž 06 - 29518686 of mail naar s.velde@as-works.nl

Heeft u behoefte aan een consultancybedrijf en u wilt uw specifieke wensen bespreken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Play

 

a·s WORKS consultancy bedrijf
Boogschutterstraat 11 B
7324 AE Apeldoorn
info@as-works.nl

Top
a·s WORKS
180