vacature coördinator personeel- en salarisadministratie

vacature coördinator personeel- en salarisadministratie

Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar, bekijk onze overige vacatures

De wereld om ons heen verandert en daar wil de CHE op inspelen. Binnen het Personeelsservicepunt veranderen we ook mee. Die verandering draag jij ook uit. Wij kunnen je beleidsmatige denkkracht, je vakinhoudelijke kennis van wet -en regelgeving en het denken in systeem en salarisprocessen goed gebruiken. De impact op wat dit voor de organisatie en onze medewerker betekent vertaal jij naar de dagelijkse praktijk. Initiatief nemen in verandering is een tweede natuur. Digitalisering gebruik je om de CHE bedrijfsvoering te verbeteren.

Vacature salarisadministratie (coördinator PSA)

Voor de Christelijke Hogeschool Ede is a·s WORKS exclusief op zoek naar een coördinator personeel- en salarisadministratie ter versterking van het team intern Personeelsservicepunt.

vacature salarisadministratie

Wil jij graag werken in de dynamische omgeving van het onderwijs en vind jij het een mooie uitdaging om op beleidsniveau te adviseren en met je leidinggevende capaciteiten het team aan te sturen in de werkzaamheden? Dan komen wij graag met je in contact!

Wat ga je doen als coördinator personeel- en salarisadministratie?

De wereld om ons heen verandert en daar wil de CHE op inspelen. Binnen het Personeelsservicepunt veranderen we ook mee. Die verandering draag jij ook uit. Wij kunnen je beleidsmatige denkkracht, je vakinhoudelijke kennis van wet -en regelgeving en het denken in systeem en salarisprocessen goed gebruiken. De impact op wat dit voor de organisatie en onze medewerker betekent ‘’vertaal’’ jij naar de dagelijkse praktijk. Initiatief nemen in verandering is een tweede natuur. Digitalisering gebruik je om de CHE bedrijfsvoering te verbeteren.
Dit jaar migreren we van Visma | Raet naar ons nieuwe HR-systeem HR2day. Het is belangrijk dat we onze processen daarmee goed inrichten en borgen. Bij deze veranderingen neem jij de afdeling mee en jij begeleidt hen in dit proces. Het vereist tact en doorzettingskracht om ook na de migratie voortdurend veranderingen en verbetering te zien en doorgevoerd te krijgen. Als Personeelsservicepunt zijn wij samen verantwoordelijk voor alle aspecten van de personeels- en salarisadministratie, aan inhuur externen, ondersteuning van de werving en selectie en het beheer van de systemen. Jij bent functioneel leidinggevende van het team, coördineert de werkzaamheden, maakt verbinding met de rest van de organisatie en tegelijk werk je ook mee in de operationele uitvoering.

Hoe ziet het team eruit?

Het Personeelsservicepunt is onderdeel van de afdeling HRM, dat verder nog bestaat uit HR Advies en de CHE Academy. Bij het personeelsservicepunt werken 7 collega's. Samen werken we aan een professionele ondersteuning op het gebied van HRM.

Wat neem jij mee?

Wij zoeken een ervaren collega die zich wil verbreden binnen het vakgebied en ervan houdt om te werken in een organisatie vol dynamiek in een veelzijdige functie.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring in het opstellen van beleid en het inrichten/aanpassen van administratieve processen;
 • Je vindt het uitdagend om functioneel leiding te geven aan het PSA-team, maar draagt ook operationeel je steentje bij;
 • Je beschikt over goede adviesvaardigheden, communicatieve vaardigheden en een helikopterview. Je bent daadkrachtig, flexibel, stressbestendig en je bent een échte teamplayer;
 • Je levert graag jouw bijdrage om de afdeling naar een hoger niveau te brengen. Je signaleert daarvoor verbeteringen in onze werkprocessen en systemen en zet deze om naar verbeterinitiatieven;
 • Kennis van automatisering (en automatiseringsmogelijkheden) en inzicht in de toepassing daarvan zijn eveneens relevant.
 • Je bent vaardig in het werken met geautomatiseerde systemen. Het is een voordeel als je bekend bent met het werken in/met HR2day;
 • Tot slot vragen wij van jou dat jij vanuit je christelijke identiteit op een positieve manier handen en voeten wilt geven aan de missie en visie van onze hogeschool.

 

Wat bieden wij?


De CHE is een organisatie waar je je volop kunt ontwikkelen en wisselende rollen kunt vervullen. Verder heeft de CHE goede arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring van minimaal €3.881,09 en maximaal €5.332,48 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (op basis van schaal 11 van de hbo cao);
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een vakantietoeslag van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3 %;
 • Ruim 10 weken verlof op fulltime basis;
 • Goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je interesse in de vacature salarisadministratie?

De werving voor deze functie is exclusief uitbesteed aan a.s WORKS.

Voor meer informatie over de procedure over de vacature salarisadministratie kun je contact opnemen met Mike Busse.
Check ook onze overige vacatures


Vacature salarisadministratie (coördinator PSA)
Mike Busse
recruiter
06 114 074 73
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
234