Personeelsadministratie uitbesteden

Personeelsadministratie uitbesteden

a·s WORKS levert volledige personeelsadministratie ontzorging op maat. Als u bijvoorbeeld uw personeelsadministratie wilt uitbesteden, dan kan a·s WORKS veel werk van u overnemen. Met onze dienstverlening concentreert u zich weer op de belangrijke zaken in uw bedrijf. Ons team stroomlijnt ondertussen uw administratieve processen.

Lees hier meer over het uitbesteden van uw personeelsadministratie of neem direct contact met ons op.

Het uitbesteden van uw personeelsadministratie via a·s WORKS gaat gemakkelijk en snel.

Als u gebruik maakt van onze diensten, mag u rekenen op:

  • Continuïteit en kwaliteit
  • Dienstverlening op maat
  • Altijd een vast contactpersoon met wie u snel schakelt
  • Personeelsadministratie outsourcen inclusief software en onderhoud
  • Altijd en overal inzicht en toegang

Waarom personeelsadministratie uitbesteden?

Het grootste deel van uw succes komt waarschijnlijk van het ondernemen zelf, niet omdat u zo goed bent in administratie. Als u zich vooral wilt bezighouden met de kerntaken van uw bedrijf en niet afgeleid wilt raken door administratieve rompslomp, dan is het uitbesteden van bepaalde administratietaken zeer aantrekkelijk. Zo ook de personeelsadministratie. We zetten de voordelen van de uitbesteding van de bijbehorende taken op een rij:

  • U focust zich beter op de dingen die voor u belangrijk zijn.
  • U bespaart zich een groot aantal administratieve taken.
  • U krijgt een 100% kloppende personeelsadministratie.

Uitbesteding personeelsadministratie in het kort

Bij de uitbesteding van uw personeelsadministratie volgen we een vast patroon. We willen het proces voor onze klanten zo helder mogelijk houden. Dit proces bestaat uit 3 stadia:

1. De voorbereiding

Uw personeelsadministratie uitbesteden brengt veel voordelen met zich mee. We nemen tijdens de voorbereiding graag alles mee wat voor een succesvolle uitbesteding kan zorgen. Tijdens de voorbereiding bekijken we alle opties en leggen we deze aan u voor. Zo heeft u helder wat de mogelijkheden zijn en vertellen we u meer over de wettelijke en fiscale kwesties die bij dit proces komen kijken.

2. Uitwerking van concept naar contract

Een uitbesteden van de personeelsadministratie brengt de nodige veranderingen met zich mee, ook voor uw werknemers. Niet iedereen is daar altijd even blij mee. Het verandermanagement dat we implementeren is erop gespitst om voor begrip en acceptatie te zorgen.

Zodra we een concept hebben gemaakt, maken we ook een planning en een transformatie-strategie. We formuleren KPI’s, kritische prestatie-indicatoren, en leggen de processen vast in werkinstructies. Vervolgens verwerken we dit in een outsourcingscontract en een SLA, een Service Level Agreement. Hierin staan de producten, de aard en grootte van de werkzaamheden, de benodigde tijd en de tarieven beschreven.

3. De uitvoering: implementeren, evalueren en verbeteren waar nodig

Als alle systemen zijn geïmplementeerd, samen met de processen, bewaken we de kwaliteit. Auditeurs controleren regelmatig de kwaliteit van onze diensten door middel van audits. Deze auditeurs zijn geen onderdeel van het kernteam. In deze fase is er ook ruimte voor evaluatie en aan de hand daarvan brengen we verbeteringen aan waar nodig.

Doorlooptijd van a·s WORKS

De doorlooptijd voor deze uitbesteding is voor organisaties tot 200 werknemers niet langer dan 3 maanden. Als uw organisatie groter is, dient u rekening te houden met een periode van 6 maanden tot 1 jaar.

Contact opnemen over het uitbesteden van personeelsadministratie

Bent u toe aan het uitbesteden van uw personeel en wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met ons enthousiaste team en leg ze uw wensen voor.

Bel 055 578 9525 of stuur een e-mail naar info@as-works.nl.

Top
a·s WORKS
197