administratieve dienstverlening

administratieve dienstverlening

Kostenbesparing door efficiënter werken

a·s WORKS neemt kort en goed administratieve systemen / processen over van bedrijven, instellingen en met name onderwijsbesturen. Via service op maat zorgt a·s WORKS er voor dat er efficiënter kan worden gewerkt. Bovendien zorgen de door a·s WORKS ingerichte administratieve systemen en daaraan gekoppelde innovatieve ICT-oplossingen voor betere stuurinformatie waarmee het management beter geïnformeerde beslissingen kan nemen en de organisatie veel efficiënter kan managen. Dankzij de gerealiseerde procesoptimalisering behalen de klanten betere resultaten en een hoger rendement en kunnen zij hun bedrijfsmiddelen beter inzetten.

Optimale administratieve dienstverlening

“Wij zorgen voor een optimale administratieve omgeving en bewaken samen met de klant de efficiëntie van de werkprocessen”, benadrukt Arjan Sipkema, directeur en medeoprichter van a·s WORKS. “Zo kunnen bedrijven zich volledig richten op hun kerntaken en hun businessdoelstellingen sneller verwezenlijken. Ons credo is dat onze klanten meer krijgen voor minder.”

Verbeteringen van de administratieve systemen

In veel gevallen hebben de advisering en dienstverlening van a·s WORKS gezorgd voor besparingen tot wel vijfentwintig procent. “Wij voelen ons meeverantwoordelijk voor de resultaten en het succes van onze klanten”, zegt Sipkema. “We maken altijd duidelijke resultaatgerichte afspraken en zorgen ook voor kwalitatief meetbare verbeteringen van de administratieve systemen.” a·s WORKS kan de financiële en salarisadministraties van bedrijven en instellingen geheel of gedeeltelijk overnemen, of ervaren medewerkers via detachering inzetten. Ook bij de implementatie van nieuwe systemen kan het bedrijf een belangrijke rol spelen. De langdurige relatie die a·s WORKS met al zijn klanten heeft, is het bewijs van het succes van de klantgerichte en no-nonsense aanpak.

Geïnteresseerd in administratieve dienstverlening?

Heeft u behoefte aan administratieve dienstverlening en u wilt uw specifieke wensen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

a·s WORKS outsourcing
Boogschutterstraat 11 B
7324 AE Apeldoorn
outsourcing@as-works.nl

Top
a·s WORKS
208