HR professional

HR professional

Ervaren HR professional Geert-Jan IJszenga komt ons team versterken!

Geert-Jan is al ruim 24 jaar werkzaam in het werkveld van HR en Tech. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring met vraagstukken rondom outsourcing. De laatste 6 jaar werkte hij bij softwareleverancier HR2day. Vanuit deze functie was er al regelmatig contact met a·s WORKS (servicepartner van HR2day). Al geruime tijd heeft Geert-Jan het idee om software nog slimmer sneller en efficiënter te laten werken voor organisaties en medewerkers. Hij noemt dit: Empower HR2day én hun klanten.

Met a·s WORKS als bestaande, ervaren HR2day-partner, hebben we elkaar gevonden om dit thema (Empower HR2day voor alle klanten) waar te gaan maken. Geert-Jan komt ons directieteam versterken in de rol van Directeur HR2day Solutions & Services.

Met IJszenga haalt a·s WORKS een ervaren professional op het gebied van HR-technologie aan boord.

“Ik ben al ruim 24 jaar werkzaam in het werkveld van human resources en technologie, vooral binnen de consultancy, software en outsourcing”, geeft hij aan.

De laatste zes jaar werkte IJszenga bij HR2day, een best of breed-leverancier van HR- en payroll-cloudsoftware voor HR-domeinen zoals personeelsadministratie, salarisverwerking, recruitment, talentmanagement, employee experience en HR analytics. HR2day is ontwikkeld op het cloudplatform van Salesforce. Geert-Jan IJszenga leidt HR2day-label van a·s WORKS

HR professional

In de rol van business development manager was IJszenga verantwoordelijk voor klantrelaties in het mkb+ en de grootzakelijke markt.

Deze kennis zet hij nu in bij a·s WORKS, waar hij is benoemd tot directeur HR2day Solutions & Services. Deze praktijk richt zich op drie gebieden van HR2day-dienstverlening: consultancy, implementatie en beheer. Daarnaast levert a·s WORKS ook administratieve service op maat op basis van een volledige of gedeeltelijke uitbesteding.

“Ik kende a·s WORKS al vanuit mijn functie bij HR2day, we hadden regelmatig contact”, vertelt IJszenga. “Ik heb a·s WORKS leren kennen als een hele professionele dienstverlener en kijk ernaar uit om de HR2day-portefeuille verder uit te bouwen.”

IJszenga ziet volop kansen in de markt. “HR kan met slimme software enorme stappen zetten in efficiency en effectiveness. Een digitale HR-ervaring met het inzetten van moderne, gebruiksvriendelijke middelen is anno 2023 de nieuwe norm geworden voor medewerkers en managers.”

Ook is de behoefte aan flexibiliteit, kennis- en continuïteitswaarborging vandaag de dag nog groter geworden en zijn kostenbesparende thema’s als uitbesteden versus zelf uitvoeren nog urgenter en steeds vaker het gespreksonderwerp. IJszenga wil graag zijn expertise in deze thema’s delen om zo de totale business case aan te laten sluiten bij een gunstige ‘total cost of ownership’ voor de klant.

“HR2day (dat sinds 2019 onderdeel is van Visma) loopt voorop in de markt”, geeft hij aan. “Krachtig aan de applicatie is dat naast de professional vooral de werknemers centraal staan. Gebruiksvriendelijkheid, moderne instrumenten vanuit de mobile first-gedachte, een flexibele applicatie die kan meebewegen bij elke organisatieverandering en past in elk IT-landschap.”

Eerder in zijn loopbaan werkte IJszenga als ondernemer, meer dan zes jaar voor outsourcingdienstverlener ADP en jarenlang voor HR-dienstverleners Randstad HR Solutions en USG People.

Top
a·s WORKS
115