Partner van HR2day

Partner van HR2day

a·s WORKS is dé partner waar alle gewenste HR2day services en jarenlange ervaring bij elkaar komen. Wij ondersteunen dagelijks HR2day klanten in diverse branches variant in klantgrootte. Met HR2day helpen wij onze klanten dagelijks hun bedrijfsvoering efficiënt met hedendaagse processen uit te voeren.

a·s WORKS is als enige HR2day-partner ISAE 3402 type II gecertificeerd. Ons team biedt een compleet scala van diensten aan, van pakketkeuze en implementatie tot en met payroll dienstverlening.

Wij waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening middels EQili, een Cloud kwaliteitsmonitoring- tool. Als klant krijgt u toegang tot een helder KPI dashboard en daarmee inzicht in de voortgang van de taken en processen die tijdens het maandelijkse payroll run uitgevoerd worden.

Bij a·s WORKS bent u als klant altijd in control.

1. HR2day pakketkeuze en implementatie

Als HR2day-partner bieden wij een cloud HR & Payroll oplossing aan. Van basisprocessen tot complexere strategische HR-functionaliteiten Met een ervaren team van experts implementeren wij HR2day binnen uw organisatie. Wij verzorgen de migratie van alle relevante data uit uw legacy-systeem, zorgen voor een foutloze payroll inrichting en richten efficiënte workflows en strategische HR-functionaliteiten voor u in.

HR2day implementatie


2. Optimalisatie HR2day

Organisaties, HR en IT zijn continu in beweging en aan veranderingen onderhevig.

Onze ervaring leert dat organisaties na een succesvolle implementatie van HR2day stilvallen met het uitbreiden van beschikbare functionaliteiten. Met een ervaren en deskundig consultancy team helpen wij u de uitdagingen van morgen voor te blijven.

HR2day optimalisatie


3. Functioneel beheer HR2day

Samen met uw organisatie op een gestructureerde wijze alle voordelen uit de HR2day oplossing halen? Dit kunt u borgen door gebruik te maken van onze beheersorganisatie die wij voor HR2day opgezet hebben. Deze bestaat uit drie pijlers:

 1. Relatiebeheer
 2. Gebruikersbeheer en training
 3. Administratief beheer

HR2day functioneel beheer


4. Payroll dienstverlening

Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning of uitbesteding van uw salarisadministratie. Onze dienstverlening en werkzaamheden zijn flexibel en op maat conform uw wensen en behoefte. Onze salaris-experts zijn NIRPA gecertificeerd.

hr2day eqili nirpa


Ontdek de positieve impact op uw organisatie


Het DNA van a·s WORKS:

 • full service dienstverlener
 • 20+ jaar expertise profit en non profit
 • ± 80 experts
 • gemiddeld dienstverband van 15 jaar
 • kantoren in Apeldoorn, Leiden en Rotterdam
 • korte lijnen en direct contact
 • pragmatisch en no-nonsens
 • resultaat met impact
 • flexibel en maatwerk
 • kwaliteit

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van HR2day?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


HR2day partner ISAE 3402 type II gecertificeerd
Geert-Jan IJszenga
Directeur HR2day
Solutions & services
mail
Top
a·s WORKS
101