financial controller

financial controller

Financiële stabiliteit en strategisch inzicht:

De cruciale rol van een Financial Controller

Een financial controller vervult een cruciale rol binnen een organisatie door zich bezig te houden met diverse financiële aspecten en het waarborgen van de financiële gezondheid van het bedrijf. Deze professionele vakman of vakvrouw is verantwoordelijk voor het nauwgezet analyseren van financiële gegevens, het opstellen van rapporten en het verstrekken van waardevol advies aan het managementteam.

De werkzaamheden van een financial controller omvatten onder andere het opstellen en beheren van budgetten, het monitoren van financiële prestaties, het identificeren van risico's en kansen, en het zorgen voor naleving van wet- en regelgeving. Daarnaast speelt de financial controller een sleutelrol bij het verbeteren van financiële processen en het implementeren van efficiënte systemen om de financiële rapportage te optimaliseren.

Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van financiële principes, draagt de financial controller bij aan het nemen van weloverwogen beslissingen die de groei en stabiliteit van de organisatie bevorderen. Door continu te streven naar nauwkeurigheid en transparantie, vormt de financial controller een essentiële schakel in het streven naar financiële integriteit en duurzaam succes.


Nieuwe vacature zelfstandig Financial Controller

Voor een opdrachtgever met een innovatief product zijn wij op zoek naar een zelfstandig financial controller. Functie voor 32 - 40 uur in de week, waarvan er 1 of eventueel 2 dagen vanuit huis mag worden gewerkt. Heb jij ervaring met het werken in een productiebedrijf en projectadministratie en het werken met mile stones bel mij dan snel om verdere details te bespreken.

De controller zal naast zijn eigen werkzaamheden een aantal werkzaamheden van de CFO overnemen, waaronder het aansturen van het Shared Service Center. Ben je niet op zoek naar een vaste functie, maar heb je interesse om deze functie voor tijdelijk te vervullen, neem dan contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.
 

financial controller


Wij hebben de rol van Financial Controller in de omgeving van Den Haag beschikbaar!

Wij zoeken een financial controller met;

 • een afgeronde bedrijfseconomische en/of administratie hbo-opleiding,
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring,
 • een stevige persoonlijkheid,
 • communicatief sterk en overtuigend,
 • initiatiefrijk en praktisch ingesteld.

Werkzaamheden als financial controller bestaan uit:

 • Management en directie adviseren,
 • Team Finance aansturen en begeleiden,
 • werkzaamheden voortkomend uit de planning- en control cyclus uitvoeren,
 • jaarrekeningen,
 • begrotingen en rapportages opstellen,
 • financiële processen optimaliseren,
 • financiële administratie verwerken en controleren,
 • intern overleg.


Financial controller den haag 

Geïnteresseerd om als financial controller aan de slag te gaan?


Kan uw organisatie ondersteuning van een Financial Controller gebruiken?

Vanaf 18 september is Margriet Snoeijs, woonachtig in Oudenbosch beschikbaar. Margriet is een zeer gedreven, sociale en nauwkeurige financiële duizendpoot, die graag een positieve bijdrage levert aan de samenleving.

In haar vorige functies als financial controller en business controller werkte Margriet nauw samen met de budget verantwoordelijken en het management, waarbij communicatie, nauwkeurigheid, kwaliteit en het behalen van de deadlines hoog in het vaandel stond.

Margriet is zeer gedreven in Excel (gevorderd) en heeft o.a. KPI dashboards opgesteld in Tableau. Zij is gedreven in het optimaliseren van financiële processen, is proactief, resultaatgericht, communicatief sterk en schakelt gemakkelijk op alle niveaus binnen een organisatie.

 

financial controller beschikbaar

Kan uw organisatie ondersteuning gebruiken van een financial controller, neem dan contact op met Caroline van der Voort

#financialcontroller

Top
a·s WORKS
120