vacature controller

vacature controller

Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar, bekijk onze overige vacatures


Het Eemhuis is niet te missen. Een opvallend gebouw dat meteen nieuwsgierig maakt. En terecht, want er is van alles te beleven! Je vindt er vier verschillende organisaties waaronder de Bibliotheek Eemland en Scholen in de Kunst. Denk je aan de bibliotheek, dan denk je aan boeken. Maar loop tegenwoordig eens het Eemhuis binnen en je zult zeker verrast zijn. Niet alleen over de grote variëteit aan bezoekers, maar ook over de verschillende soorten activiteiten die worden georganiseerd. Bij Scholen in de Kunst kunnen bezoekers, van jong tot oud, terecht voor kunsteducatie, talentontwikkeling, cultuuronderwijs en (amateur)kunst.

Een controller met leidinggevende ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van bedrijfseconomie, accountancy, HR en fiscaal recht.

Het is van belang dat de kandidaat beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een teamspeler is en een stevige gesprekspartner die snel en duidelijk kan schakelen. Daarnaast is het van belang dat de kandidaat kennis heeft van AFAS software en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Initiatiefrijk, ondernemend, empathisch en betrokkenheid zijn eigenschappen die wij zoeken in de kandidaat.

Wat ga je als Controller doen?

 • Het opstellen en kunnen toelichten en beargumenteren van periodieke rapportages, begrotingen en budgetten;
 • Je ondersteunt het management bij complexe subsidieaanvragen en overlegt met gemeenteambtenaren en wethouders;
 • Daarnaast ontwikkel je de financieel-administratieve organisatie en werk je samen met andere teams om processen en systemen te optimaliseren;
 • Je controleert boekingen, bewaakt budgetten en signaleert overschrijdingen en bewaakt de liquiditeitspositie;
 • Je bent sparringpartner voor de directie en MT en geeft pro-actief strategisch advies
 • Geeft leiding aan twee financieel medewerkers;
 • Je rapporteert aan de directeur-bestuurders van Scholen in de Kunst en de Bibliotheek Eemland.

Na het lezen van al deze eisen als Controller ben je natuurlijk benieuwd naar wat wij te bieden hebben?

 • Een dynamische en verantwoordelijke functie op een centrale locatie in Amersfoort (het Eemhuis), met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
 • Het betreft een dienstverband voor 18 uur per week voor Scholen in de Kunst en 18 uur voor de Bibliotheek Eemland, voor een periode van 3 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • De functie is ingeschaald in schaal 11 van de CAO Bibliotheken, met een salarisindicatie tussen € 4.365,- en € 5.763,- bij een 36-urige werkweek;
 • Vakantiegeld van 8% en eindejaarsuitkering van 4%;
 • Flexibele werkdagen en -tijden, en (gedeeltelijk) thuiswerk behoren tot de mogelijkheden;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten onder andere studiefaciliteiten, zorgverzekering, fietsplan, sportabonnement, bibliotheekabonnement en korting op cursussen bij Scholen in de Kunst.


We zijn een organisatie voor iedereen en omarmen de diversiteit van mensen. Onze toegankelijkheid en bereikbaarheid zijn belangrijk, ongeacht je naam, afkomst, uiterlijk of geloof. We verwelkomen jou graag als sollicitant! a•s WORKS is namens Bibliotheek Eemland en Scholen in de Kunst exclusief verantwoordelijk voor de werving van deze vacature.

Neem voor vragen of interesse over de vacature Controller contact op met Mike Busse


Vacature Controller met leidinggevende ervaring
Mike Busse
recruiter
06 114 074 73
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
209