HR adviseur vacature

HR adviseur vacature

Vacature: Parttime HR-adviseur in onderwijsinstelling Flevoland

Voor een onderwijsinstelling in omgeving Flevoland zoeken wij een parttime HR-adviseur die bij verschillende onderwijsinstellingen kan gaan ondersteunen.

Je zal een klankbord worden voor collega's omtrent cao en beleid, administratieve processen vlot laten verlopen en gesprekspartner zijn voor directie en collega's. Ervaring binnen het onderwijs is een grote pre.

Zie jij kansen voor jezelf of een relatie?
Neem dan contact op met Glenn van Hof

senior hr adviseur


Vacature: Voor een onderwijsinstelling in Zuid-Holland zoeken wij een HR Adviseur

Jouw focus zal komen te liggen op advies en beleid richting medewerkers, vraagstukken afhandelen en het adviseren richting management.

Voorwaarden van de vacature HR Adviseur

 • vaste baan voor 24 tot 36 uur
 • onderwijsinstelling
 • advies en beleid
 • regio Zuid Holland

hr adviseur vacature


Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden als HR Adviseur?

Neem contact op met Glenn van Hof

#vastebaan #HR #adviseur #vacature


Wat houdt de functie als HR Adviseur in het onderwijs in?

 1. Strategisch personeelsbeleid:
  Als HR-adviseur in het onderwijs ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van strategisch personeelsbeleid. Dit omvat het alignen van de HR-strategie met de bredere onderwijsdoelstellingen en het adviseren van het management over personeelsaangelegenheden.

 2. Werving en selectie:
  Een belangrijk aspect van de functie is het coördineren van wervingsprocessen, het opstellen van functieprofielen en het voeren van selectiegesprekken. Hierbij is het essentieel om te zorgen voor de juiste match tussen kandidaten en de onderwijsinstelling.

 3. Arbeidsverhoudingen:
  Het managen en bevorderen van goede arbeidsverhoudingen is een cruciale taak. Dit omvat het oplossen van arbeidsconflicten, het adviseren over arbeidsvoorwaarden en het bevorderen van een positieve werkcultuur binnen de onderwijsinstelling.

 4. Personeelsontwikkeling:
  Als HR-adviseur speel je een rol bij het identificeren van trainingsbehoeften, het opstellen van ontwikkelingsplannen en het coördineren van opleidingsprogramma's voor het personeel. Dit draagt bij aan de continue groei en professionalisering van het onderwijzend personeel.

 5. Compliance en regelgeving:
  Het waarborgen van naleving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid is van groot belang. Als HR-adviseur zorg je ervoor dat de onderwijsinstelling voldoet aan alle relevante arbeidsrechtelijke normen en voer je eventuele wijzigingen in de wetgeving door in het personeelsbeleid.

 6. Advies aan management en personeel:
  Een HR-adviseur in het onderwijs fungeert als een brug tussen het management en het personeel. Door het verstrekken van advies aan zowel leidinggevenden als medewerkers draag je bij aan een effectieve communicatie en een gezonde samenwerking binnen de onderwijsinstelling.

 

Solliciteer nu en help mee aan de ontwikkeling van een positieve werkomgeving in het onderwijs.

We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan onze gezamenlijke doelen.


HR adviseur vacature Zuid Holland
Glenn van Hof
Business manager HR Traineeship
06 49 310 044
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Houd je ervan om elke maand tijdig en compleet de salarisrun te draaien voor diverse bedrijven en om daarnaast op zoek te gaan naar optimalisatie van de werkprocessen? Bloei jij op in een dynamische omgeving, waarbij je pro-actief een bijdrage levert aan professionalisering van de payrollafdeling? En vind je het leuk om te adviseren over fiscale wet- en regelgeving? Kom dan ons team versterken!

vacature   reageren
Senior Salarisadministrateur

Senior Salarisadministrateur

Veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Zorginstellingen hebben te maken met financiële administratie en zorgadministratie. Een tijdrovend proces en veranderende wet- en regelgeving maakt administraties steeds ingewikkelder. Cure4 is dé specialist in financiële en administratieve dienstverlening in de zorg, van ouderenzorg, gehandicaptenzorg tot GGZ en jeugdzorg. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe de bedrijfsvoering van onze klanten het beste geoptimaliseerd kan worden.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

 

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

 

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
198