vacature functioneel beheerder AFAS

vacature functioneel beheerder AFAS

Functioneel beheerder AFAS bij a·s WORKS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?


Functie Functioneel beheerder

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor het soepel draaiende houden van de AFAS-applicaties van onze klanten. Je ondersteunt klanten en collega’s, beheert gebruikersautorisaties, en zorgt voor proactieve doorontwikkeling en optimalisatie van functionaliteiten in AFAS Profit, InSite en OutSite. Daarnaast heb je regelmatig contact met leveranciers en organiseer je testen voor nieuwe releases en optimalisaties. Je rapporteert over het gebruik van de applicatie en werkt processen en workflow's uit, Daarnaast stel je (online) gebruikershandleidingen op. Kennis van Power BI? Dat is een grote pré. Als FB-er ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen en ga je op zoek naar de vraag achter de vraag om de klant vervolgens te voorzien van structurele oplossingen en verbetervoorstellen waarmee jij de klant en/of zijn bedrijfsvoering naar hoger niveau brengt.
 

Over a·s WORKS consultancy

Bij a·s WORKS Consultancy zijn we gespecialiseerd in het implementeren en finetunen van AFAS-software voor organisaties in diverse sectoren.

 • Samenwerking.
  We werken nauw samen met onze klanten om hun wensen te begrijpen en de AFAS-applicatie effectief in te richten.
 • Zelfstandige implementaties.
  We voeren volledig zelfstandige implementaties uit, maar fungeren soms ook als sparringpartner voor AFAS-consultants namens onze klanten.
 • Praktijkervaring.
  Wij hebben allemaal onze eigen specialistische kennis opgedaan in HR, financiën en salarisadministratie waardoor we elkaar goed aanvullen en onze klant ook goed kunnen adviseren vanuit deze praktijkervaring. Ons team begrijpt de administratieve processen van organisaties als geen ander.
 • Informele sfeer.
  In ons 7-koppige consultancyteam heerst een informele sfeer waarin we elkaar aanvullen en bijsturen.
 • Overleg.
  We hebben een vast moment om te sparren, bij te praten en te overleggen.

Profiel

 • Je bent bekend met AFAS Profit en InSite/OutSite en begrijpt hoe deze applicaties bedrijfsprocessen ondersteunen.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Analytisch, leergierig, servicegericht en stressbestendig zijn jouw tweede natuur.
 • Heb je 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie? Dan heb je al een flinke voorsprong.
 • Zelfstandig werken? Check! Maar ook in teamverband ben je een teamspeler.
 • Doorgroeimogelijkheden: Bij goed functioneren bieden we jou de kans om door te groeien naar een consultant-rol. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en je skills te optimaliseren.

Bij ons krijg je

 • Een functie binnen een dynamische en groeiende markt.
 • Een gelijkwaardig en gezellig team waarin je de vrijheid hebt om je eigen ondernemerschap te tonen
 • Een markconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Informele momenten gedurende het jaar om je collega’s beter te leren kennen.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
   

functioneel beheerder

Meer weten over de vacature functioneel beheerder AFAS?

Ben je na het lezen nieuwsgierig en enthousiast geworden? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team! Wil je een dagje meelopen om te ervaren of dit bij je past? Neem dan gerust contact met Mike Busse.


Vacature Functioneel beheerder AFAS
Mike Busse
recruiter
06 114 074 73
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
23