AFAS consultancy

AFAS consultancy

a·s WORKS consultancy is een specifiek onderdeel van a·s WORKS en richt zich op het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en AFAS InSite binnen het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. We voeren de implementaties uit vanuit verschillende invalshoeken, met als belangrijkste doel deze volledig aan te laten sluiten op uw wensen. Om dit te bereiken, werken we via volledig zelfstandige implementaties en worden we namens de klant sparringpartner voor AFAS consultants.

Bent u benieuwd wat a·s WORKS voor uw AFAS omgeving kan betekenen? Leg ons uw wensen voor en onze consultants vertellen u alles over de mogelijkheden. Neem contact op via info@as-works.nl of bel 055 - 578 95 25

AFAS optimalisatie

a·s WORKS werkt aan de AFAS optimalisatie van veel verschillende bedrijven. Onze consultants hebben dan ook veel praktijkervaring binnen de administratieve processen van organisaties.

Werkzaamheden die we uitvoeren zijn onder andere voor de updates van AFAS, de veranderende wet- en regelgeving of wanneer uw eigen processen onderhevig aan verandering toe zijn. a·s WORKS is een betrouwbare en ervaren sparringpartner voor uw organisatie: we vertalen uw processen naar de inrichting van AFAS voor een optimale aansluiting.

AFAS implementeren

De implementatie van AFAS Profit en AFAS InSite is een grote stap voor uw organisatie. De inrichting hiervan vraagt veel van uw personeel, zowel qua tijd als de verandering zelf. Er zal vraag zijn naar efficiënte workflows, migratie van veel data en de uiteindelijke inrichting van AFAS. a·s WORKS neemt deze zorg graag uit handen.

AFAS onderhoud en beheer

Niet alleen de implementatie, maar ook het onderhoud en beheer van AFAS is een kar die onze consultants graag voor u trekken. De software van AFAS is contant in ontwikkeling en soms is het voor gebruikers dan een uitdaging om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Onze consultants helpen u daar uiteraard graag bij.

a·s WORKS: Zaken voor elkaar

Bij a·s WORKS bieden we u als ondernemer de helpende hand. We hebben niet alleen de beste tools voor de optimalisatie van uw AFAS omgeving, we bieden ook andere producten en diensten aan waarmee we u ontzorgen van administratieve taken. Zo focust u zich volledig op de kern van uw werkzaamheden. Ontdek ook onze andere diensten:

Impact

Zoekt u een totaaloplossing voor al uw management informatie? a·s WORKS heeft met Impact een geavanceerde tool ontwikkeld die werkt op basis van business intelligence techniek. Hiermee krijgt u een intuïtief overzicht van al uw financiën en informatie van HRM op één plek. Vraag meer informatie of een demo aan via info@as-works.nl

Heeft u nog vragen?

Meer weten over het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen op basis van AFAS InSite? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden op het gebied van AFAS Optimalisatie. Onze consultants staan voor u klaar.


Tips: uit het leven van een AFAS Consultant

Kopiefactuur/herinnering

Oei, er zijn deze maand een paar facturen nog niet betaald. Ik pak snel de telefoon en bel de desbetreffende debiteuren.
Hallo met a∙s WORKS. Klopt het dat er nog een aantal facturen open staan? Oh, de facturen staan niet in uw systeem? Of ik een kopiefactuur kan mailen? Natuurlijk geen enkel probleem, ik mail ze u gelijk. Fijn dat ze dan deze week nog betaald worden.

Met een druk op de knop kunt u de kopiefactuur/herinnering mailen naar de klant zodat zij deze z.s.m. kunnen verwerken. Gaat het om meerdere kopiefacturen/herinneringen? Geen enkel probleem, dit wordt heel gemakkelijk samengevoegd in één ZIP-bestand en zo netjes verstuurd naar de debiteur.

AFAS Consultancy

Kijk voor deze en andere slimme AFAS tips


AFAS consultancy – optimaliseer uw AFAS omgeving
Marcel van As
Teamleider AFAS Consultancy
06 475 704 58
mail linkedin
Top
a·s WORKS
250