vacature financiële administratie

vacature financiële administratie

Financieel Administratief Medewerker

Als Financieel Administratief Medewerker ben je de spil in de financiële huishouding van een organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van financiële transacties, het bijhouden van boekhoudkundige gegevens en het assisteren bij budgetbeheer. Met een scherp oog voor detail en nauwkeurigheid zorg je ervoor dat alle financiële processen gestroomlijnd verlopen. Daarnaast communiceer je effectief met interne en externe belanghebbenden, en draag je bij aan een gezonde financiële basis voor het succes van de organisatie.

Als Financieel Administratief Medewerker ben je onmisbaar voor een soepele en transparante financiële operatie.

Hieronder vindt u onze Financieel Administratief Medewerker vacatures:

Voor een informele organisatie zoeken wij tijdelijke ondersteuning op de Financiële Administratie

Je komt te werken met twee betrokken, enthousiaste collega's. Zonder het te verplichten, heerst er een fijne werksfeer waardoor mensen graag op kantoor werken. De voorkeur gaat dus uit naar een hybride invulling.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van crediteuren, debiteuren en boeken bank/kas. Gaat jouw kennis verder en zie jij punten van aandacht? Schroom vooral niet dit aan te stippen en op te pakken.

Financieel administratief medewerker

Wil jij meer weten over de vacature Financieel administratief medewerker?

Neem dan contact op met Mike Busse


Vacature Financiële administratie (Rotterdam)

In deze functie ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van circa 30 vestigingen.

Wat houdt de vacature Financiële administratie in?

 • de resultatenrekening mee controleren en beheren
 • alle openstaande posten op de balans controleren en beheren
 • alle financiële documenten en mutaties (facturen, kassa dagjournalen, memo, voorboekingen, etc) verwerken en vastleggen
 • assisteren bij het verrichten van financiële maandafsluitingen
 • ondersteuning bieden in projecten

Voor een onderwijsinstelling in de omgeving van Schiphol, zoeken wij tijdelijke ondersteuning op de financiële administratie.

Het betreft een rol voor twee tot drie dagen per week. Hier zal jij je onder andere gaan bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Controle 2023, jaarrekening;
 • Ondersteunen administratieve collega's;
 • Begroting monitoren;
 • Overleg controlegroep;
 • Jaarplan 2024/2025 uitwerken.

Medewerker Financiële administratie regio Rotterdam

 • 32 - 40 uur
 • opdracht voor 2 maanden
 • kennis van SAP
 • start zo snel mogelijk

vacature financiele administratie
 

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze vacature financiële administratie?

Neem dan eens contact met ons op.


✓ Vacature Financiële administratie (Rotterdam)
Sander van der Velde
a·s WORKS young professionals
06 29 518 686
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
156