AFAS pocket app

AFAS pocket app

De AFAS pocket app, toegang tot belangrijke zakelijke gegevens en functionaliteiten

De AFAS Pocket app biedt gebruikers een handige manier om toegang te krijgen tot belangrijke zakelijke gegevens en functionaliteiten, allemaal binnen handbereik van hun mobiele apparaat. Met deze app kunnen gebruikers onder andere:

  1. Toegang tot bedrijfsinformatie: De AFAS Pocket app stelt gebruikers in staat om belangrijke bedrijfsinformatie te raadplegen, zoals personeelsgegevens, financiële informatie en klantgegevens. Het biedt een overzichtelijke weergave van deze gegevens, waardoor medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot cruciale bedrijfsinformatie, waar ze zich ook bevinden.

  2. Taken en goedkeuringen beheren: Gebruikers kunnen taken bekijken en goedkeuringen beheren via de app. Dit omvat bijvoorbeeld het goedkeuren van declaraties, verlofaanvragen of inkooporders. Het stelt medewerkers in staat om snel actie te ondernemen, zelfs als ze niet op kantoor zijn, waardoor de workflow efficiënt blijft.

De AFAS Pocket app is gericht op het bieden van gebruiksgemak en mobiliteit voor zakelijke processen, waardoor medewerkers verbonden blijven met belangrijke bedrijfsinformatie en taken, ongeacht hun locatie.
 

AFAS pocket app

Maak je nog geen gebruik van de AFAS pocket app?

Wat ons betreft een gemiste kans. Vergroot je mogelijkheden en die van je medewerkers.

Zo heb je bijvoorbeeld altijd en overal toegang tot je CRM-gegevens.
Denk hierbij aan verlof, verzuim, het boeken van uren én je openstaande taken.

Wilt u meteen weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

#AFAS #TIPS

Top
a·s WORKS
91