HR traineeship

HR traineeship

Payroll / HR traineeship

Als je na je studie nog niet precies weet wat je wilt gaan doen, is ons traineeship misschien iets voor jou. Als je kiest voor dit traineeship, ben je meteen lekker op weg. In 12 maanden word je opgeleid tot volwaardig Payroll/HR specialist, kun je rekenen op een uitstekend startsalaris en maak je kennis met hele leuke collega’s.

HR traineeship na je studie

Een HR traineeship na je studie kan een uitstekende manier zijn om je carrière in HR te starten. Dit programma biedt afgestudeerden de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in verschillende aspecten van HR, terwijl ze tegelijkertijd hun kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Het traineeship begint vaak met een introductieperiode waarin je vertrouwd raakt met de organisatie, haar bedrijfscultuur en de specifieke HR-processen. Tijdens deze fase heb je ook de kans om kennis te maken met ervaren HR-professionals, wat waardevol is voor het opbouwen van professionele netwerken.

Gedurende het traineeship zul je waarschijnlijk rotaties doorlopen in verschillende HR-disciplines, zoals werving en selectie, personeelsontwikkeling, arbeidsverhoudingen en compensatie en voordelen. Dit biedt je een holistisch inzicht in de diverse functies binnen HR en helpt je ontdekken waar je specifieke interesses en sterke punten liggen.

Naast het opdoen van praktijkervaring zal het traineeship waarschijnlijk gepaard gaan met formele trainingssessies en workshops. Deze kunnen variëren van algemene HR-principes tot specifieke vaardigheden zoals communicatie, onderhandeling en conflictbeheer. Deze combinatie van praktijkervaring en theoretische kennis zal je een goed afgeronde HR-professional maken.

Wat het extra waardevol maakt, is de mentorrelatie die je waarschijnlijk zult ontwikkelen met ervaren HR-leiders. Deze mentoren kunnen je begeleiden, je voorzien van waardevol advies en je helpen groeien in je rol als HR-professional.

Strategische zet om je carrière in HR te lanceren met een HR traineeship

Een HR traineeship biedt niet alleen een kans om te leren en te groeien, maar het kan ook een opstap zijn naar een blijvende carrière binnen het bedrijf. Veel organisaties werven hun HR-talenten vaak rechtstreeks uit hun traineeshipprogramma's, waardoor het een unieke kans is om jezelf te bewijzen en een plaats te veroveren binnen de organisatie.

Kortom, het deelnemen aan een HR traineeship na je studie is een strategische zet om je carrière in HR te lanceren. Het biedt een dynamische leeromgeving, kansen om je netwerk uit te breiden en een solide basis voor een succesvolle loopbaan in HR.

HR traineeship

Ben je geïnteresseerd in het HR traineeship?

Neem dan contact op met mij.

Tom Schoneveld
Coördinator Traineeship
t.schoneveld@as-works.nl
06 385 181 66Check onze overige actuele vacatures


AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
47