vacature traineeship

vacature traineeship

Introductie vacature traineeship

Wij jij een vliegende start maken binnen Finance met een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding? a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een PSA Professional. Je wordt opgeleid tot medewerker personeels- en salarisadministratie. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) meteen praktijkervaring opdoen bij één van onze opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR en/of salarisvak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact om dit traineeship te bespreken.

Over a·s WORKS

a·s WORKS is een administratief dienstverlener met een outsourcings-, consultancy en detacheringstak met vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam en Leiden.

Wij bemiddelen in projecten en tijdelijke vraagstukken op de personeels- en salarisadministratie. Personeelsadministratie krijgt een steeds belangrijkere, diversere rol binnen de HR-afdeling en we zien een grote niveauverschuiving binnen dit vakgebied. Schaarste in deze markt vraagt van ons om op een creatieve manier na te denken over de invulling van onze opdrachten. Om die reden zijn wij gestart met ons PSA-traineeship.

Functieomschrijving als trainee PSA

Als trainee PSA word je aangenomen voor 40 uur per week en zal je 36 uur hiervan op een opdracht gedetacheerd zitten. Dit is al vanaf dag één, dus je kunt meteen aan de slag in de praktijk. De overige 4 uur zal worden geïnvesteerd in jouw studie. Het is belangrijk dat je hier ook zelf in investeert door middel van bijvoorbeeld zelfstudie of bijeenkomsten.

Het doel is om je binnen één jaar klaar te stomen tot een echte PSA professional door middel van het behalen van een Praktijkdiploma Loonadministratie. Voor de opleiding hebben we een incompany opleider. Daarnaast zal a·s WORKS verschillende bijeenkomsten en inspiratiesessies organiseren. Deze worden in Rotterdam, Leiden en Apeldoorn georganiseerd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Je zal worden gekoppeld aan de Traineeship coördinator, die jou hierin o.a. inhoudelijk zal begeleiden. Verder krijg je coaching van een externe coach.

Na een jaar kunnen wij jou helpen aan een vaste baan, ga je door met andere opdrachten óf kunnen we verder kijken naar een ander interessant vervolgtraject. Je taken variëren per opdrachtgever: iedere opdracht is weer anders.

Functie-eisen voor deze vacature traineeship

 • Jij hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding en wilt je graag om laten scholen tot volwaardig personeels- en salarisadministrateur;
 • Je bent iemand die van nature administratief goed is en je hebt affiniteit met cijfers;
 • Jouw karakter is dienstverlenend en je weet je een opdracht snel eigen te maken;
 • Je bent flexibel en je past jezelf eenvoudig aan;
 • Je bent bereid om maximaal 60 km (1 uur) enkele reis te reizen;
 • Je gaat uitdagingen niet uit de weg en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen.

Natuurlijk bieden wij voor deze vacature een goed en compleet arbeidsvoorwaardenpakket.

Je krijgt als trainee:

 • Een startsalaris van € 2.400,- en € 2.800 o.b.v. 40 uur;
 • Een leaseauto (ook voor privégebruik) óf een mobiliteitsvergoeding van € 200,- met een OV kaart;
 • 25 vakantiedagen;
 • Deelname aan pensioenregeling;
 • Vergoeding voor gebruik eigen mobiele telefoon;
 • Volledige PDL-opleiding en diploma;
 • Coaching en training tot volwaardig PSA-professional;
 • Mogelijkheid tot een vervolgtraject waarbij je verder studeert voor je VPS (Vakdiploma Payroll Services, hbo);
 • Informatie- en inspiratiesessies.

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie naar Mees van Leeuwen. Heb je nog vragen? Bellen mag natuurlijk ook.


Vacature traineeship
Mees van Leeuwen
Talent Manager
06 17 692 086
mail


Check onze overige actuele vacatures


Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Houd je ervan om elke maand tijdig en compleet de salarisrun te draaien voor diverse bedrijven en om daarnaast op zoek te gaan naar optimalisatie van de werkprocessen? Bloei jij op in een dynamische omgeving, waarbij je pro-actief een bijdrage levert aan professionalisering van de payrollafdeling? En vind je het leuk om te adviseren over fiscale wet- en regelgeving? Kom dan ons team versterken!

vacature   reageren
Senior Salarisadministrateur

Senior Salarisadministrateur

Veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Zorginstellingen hebben te maken met financiële administratie en zorgadministratie. Een tijdrovend proces en veranderende wet- en regelgeving maakt administraties steeds ingewikkelder. Cure4 is dé specialist in financiële en administratieve dienstverlening in de zorg, van ouderenzorg, gehandicaptenzorg tot GGZ en jeugdzorg. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe de bedrijfsvoering van onze klanten het beste geoptimaliseerd kan worden.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

 

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

 

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
20