studenten administratie

studenten administratie

Administratie door studenten van a·s WORKS

Onze studenten (young professionals) onderhouden en verwerken van alledaagse administratie. Denk hierbij aan:

  • het verwerken van in- en verkoopfacturen
  • het aanmanen van debiteuren
  • het invoeren van personeelsmutaties
  • overige administratieve taken die soms (te lang) blijven liggen

a·s WORKS adminstratief student Jim Pijls

Hallo, ik ben Jim Pijls, 22 jaar en woon in Rotterdam. Ik studeer Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus universiteit. En na deze studie ben ik van plan een master te volgen in Financial Economics. Mijn ervaring als administratief medewerker bij een Mercedes-Benz dealer zou ik graag inzetten bij andere bedrijven. Zoals Jim hebben we nog een flink aantal studenten die klaar staan om uw (achterstallige) administratie op een efficiënte wijze weg te werken.

Weg werkdruk!

Onze administratieve studenten hebben allemaal een zware selectie doorstaan. Daarom garanderen wij dat ze op een efficiënte en effectieve wijze de taken kunnen uitvoeren. Met hun kwaliteiten en deeltijdinzet borgen ze de continuïteit van uw bedrijf. Hierbij worden ze altijd begeleid door een consultant van a•s WORKS. Zo ontzorgen we u op elk (administratief) vlak.

Geïnteresseerd in administratieve studenten?

Heeft u behoefte aan administratieve dienstverlening door studenten / young professionals en u wilt uw specifieke wensen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

a·s WORKS outsourcing
Boogschutterstraat 11 B
7324 AE Apeldoorn
outsourcing@as-works.nl

Top
a·s WORKS
160