professionals

professionals

+

Arjan Aalbers

Arjan is met ruim 20 jaar ervaring een betrouwbare Salarisadministrateur, met onder andere een ruime achtergrond binnen de accountancy.

mail linkedin
+

Edinho Dazevedo

Edinho heeft ruime kennis van Visma/Raet en maakt pakketten zich snel eigen. Momenteel bezig met het behalen van zijn VPS diploma.

mail linkedin
+

Geert Brinkman

Ervaring binnen verschillende non-profit organisaties. Uitstekende kennis van SAP en Raet.

mail linkedin
+

Iris Lipholt

21 jaar en nu al haar Bachelor HRM en PDL diploma op zak. Ervaring opgedaan binnen de multi-client omgeving en klaar voor de toekomst.

mail linkedin
+

Karin Kerkhoven

Karin heeft ruime ervaring binnen de zorgbranche en is daarnaast zeer bekend met de software van Visma/Raet. Haar kennis gecombineerd met haar warme persoonlijkheid maken haar een prettige collega om mee samen te werken.

mail linkedin
+

Norma van Loon Sauveur

Binnen PSA kun je Norma om een boodschap sturen. Norma past zich gemakkelijk aan, is vakinhoudelijk sterk en behoudt de rust in stressvolle en drukke situaties.

mail linkedin
+

Rachelle Neijsen

Rachelle is ondanks haar jonge leeftijd een ervaren kracht. Ze heeft ruime kennis van Raet en momenteel ondersteunend met een transitie naar AFAS.

mail linkedin
+

Radjoe Khoesial

Radjoe heeft met ruim 20 jaar ervaring binnen de salarisadministratie veel kennis opgebouwd. AFAS en Visma Raet hebben geen geheimen voor Radjoe. Daarnaast kan hij ook als Functioneel Beheerder Raet ondersteuning bieden.

mail linkedin
+

Saskia van den Bos

Naast haar prettige persoonlijkheid is Saskia een alleskunner op de PSA afdeling. Dit heeft ze o.a. laten zien bij de overheid, de zorg en diverse uitzendorganisaties.

mail linkedin
+

Tom Schoneveld

Tom heeft een HR achtergrond en is bij ons begonnen als PSA Trainee. Tom is een enthousiaste collega die momenteel bezig het is met behalen van zijn VPS diploma.

mail linkedin
Top
a·s WORKS
180