AFAS Profit 1 & 2

AFAS Profit 1 & 2

Pareltje van AFAS Profit 1: gegevens vergelijken

Het vergelijken van gegevens is vaak heel handig. Dit kan een duidelijk beeld geven van bepaalde ontwikkelingen. Maar hoe tover je die twee schermen naast elkaar? Niet iedereen heeft twee beeldschermen.
Met Profit 1 kunt u nu uw beeldscherm splitsen om zo gemakkelijk gegevens te vergelijken.

Zo vergelijkt u in één oogopslag bijvoorbeeld twee medewerkers of twee crediteuren.


Kijk op onze AFAS TIPS pagina voor deze en andere slimme tips.

AFAS Profit


Nieuwe mogelijkheden met AFAS Profit 2

De update van AFAS Profit 2 wordt momenteel uitgeleverd onder bestaande AFAS klanten. Deze update levert niet alleen diverse wettelijke- en CAO wijzigingen, maar lost ook een aantal Profit 1 issues op en geeft een aantal nieuwe mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan mogelijkheden rondom het tonen van Profit-schermen op een tweede monitor. Maar ook een verbeterd gebruik van sneltoetsen (wat wij erg aanmoedigen), verbeteringen in autorisaties, verbeteringen rondom personenmobiliteit, optimalisatie van de ketenregeling en een optimalisatie van de verzamelloonlijst.

Een andere belangrijke wijziging die in Profit 2 is doorgevoerd is de Scanbox. Dit is de nieuwe scan-en-herken oplossing van AFAS. Hierbij wordt het straks mogelijk om vanuit een mailbox of vanuit een bestandslocatie, PDF inkoopfacturen in te lezen, te scannen/herkennen en vervolgens te controleren én te verwerken in Profit.

AFAS Profit 2


Wat is AFAS Profit?

AFAS Profit is een veelomvattende bedrijfssoftwareoplossing die organisaties ondersteunt bij het efficiënt beheren van diverse bedrijfsprocessen. Met zijn modulaire opbouw biedt AFAS Profit een geïntegreerd platform voor onder andere HRM, financiën, projectbeheer en logistiek.

Een van de kernaspecten van AFAS Profit is de HRM-module, waarmee organisaties het volledige spectrum van human resources kunnen beheren. Van werving en selectie tot personeelsadministratie en salarisverwerking, de software automatiseert en stroomlijnt HR-processen, wat resulteert in tijdsbesparing en nauwkeurigheid.

Op financieel gebied biedt AFAS Profit een uitgebreide boekhoudmodule. Deze ondersteunt bij het opstellen van financiële overzichten, het beheren van crediteuren en debiteuren, en het voldoen aan wettelijke rapportagevereisten. De software integreert financiële gegevens naadloos met andere bedrijfsprocessen, wat zorgt voor een uniforme en actuele financiële administratie.

Wat AFAS Profit onderscheidt, is de gebruikersvriendelijkheid en de mogelijkheid tot maatwerk. Bedrijven kunnen de software aanpassen aan hun specifieke behoeften en bedrijfsprocessen. Dit bevordert de flexibiliteit en zorgt ervoor dat AFAS Profit kan meegroeien met de veranderende eisen van een organisatie.

Kortom, AFAS Profit is een allesomvattende bedrijfssoftware die organisaties in staat stelt om op een efficiënte en geïntegreerde manier hun HRM en financiële processen te beheren. Het is een waardevol instrument voor het optimaliseren van bedrijfsprestaties en het verbeteren van de algehele operationele efficiëntie.

 

Heeft u vragen over AFAS Profit 1 of AFAS Profit 2?

De consultants van a·s WORKS gaan graag voor uw bedrijf aan de slag met AFAS Profit.
Neem contact op via 055 578 9332 of info@as-works.nl.

Top
a·s WORKS
103