AFAS Optimalisatie

AFAS Optimalisatie

Met een AFAS optimalisatie verbetert u uw bedrijfsvoering over de gehele breedte van uw organisatie. a·s WORKS Consultancy richt zich op het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en AFAS InSite binnen het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Dit specifieke onderdeel van a·s WORKS zet financiële consultants en payroll professionals in die insource of op detacheringsbasis bij onze klanten beschikbaar zijn.

Bent u benieuwd wat a·s WORKS voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op via 055 578 95 25

  • Administratieve service op maat
  • Optimalisatie van AFAS Profit én AFAS InSite
  • Zowel inhouse als op basis van detachering

 

Wat is AFAS optimalisatie?

AFAS optimalisatie is het stroomlijnen van bedrijfsprocessen met als uitgangspunt AFAS InSite. Onze consultants zorgen voor maximale procesoptimalisatie, zodat veelvoorkomende werkzaamheden geautomatiseerd worden op de manier die het beste bij uw bedrijf past. Zo haalt u alles uit uw AFAS-software en verbetert u uw bedrijfsvoering in het algemeen. We zorgen voor extra efficiency, zodat uw personeel minder het hoofd hoeft te breken over administratie. Zo kan de organisatie zich beter richten op zijn core business.

Vragen over AFAS optimalisatie?

De consultants van a·s WORKS gaan graag voor uw bedrijf aan de slag met AFAS optimalisatie.

Over a·s WORKS - administratieve services op maat

Onze opdrachtgevers besteden werkzaamheden aan ons uit, niet enkel op projectbasis, maar we leveren ook personeel voor langere of zelfs vaste periodes. En onze services gaan verder dan enkel AFAS optimalisaties.

Zo leveren we ook diensten op het gebied van:

Top
a·s WORKS
217