vacature financieel medewerker

vacature financieel medewerker

Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar, bekijk onze overige vacatures

In deze zelfstandige functie werk je nauw samen met de controller en onze externe financiële dienstverlener. Je zorgt voor een adequaat ingerichte financiële administratieve organisatie. Daarnaast voer je de 1e-lijns financiële administratie/projectadministratie en de debiteuren-/crediteurenadministratie uit. Tevens ondersteun je de ledenadministratie op financieel gebied.


Denk je aan de bibliotheek, dan denk je aan boeken. Maar, loop tegenwoordig eens een vestiging van de Bibliotheek Eemland binnen en je zult zeker verrast zijn. Niet alleen over de grote variëteit aan bezoekers, want we zijn er letterlijk voor iedereen, maar ook over de verschillende soorten activiteiten die worden georganiseerd. Van het DigiTaalhuis waar mensen taal en digitale vaardigheden kunnen oefenen tot aan projecten die we met scholen oppakken. Van een educatieve escaperoom tot een inspirerende lezing met een auteur. De bibliotheek is een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je wordt geïnspireerd en waar volop ruimte is voor ontwikkeling. Een organisatie waar enthousiaste collega’s werken die vol goede ideeën zitten. Waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor een gezellige kop koffie. Dat maakt werken bij de Bibliotheek Eemland zo leuk! En... we hebben natuurlijk ook een grote collectie boeken voor wie even lekker weg wil dromen in een andere wereld of juist nieuwe dingen wil leren. Ontspannen, ontmoeten, ontwikkelen en ontdekken: daar gaat het om in de Bibliotheek!

Wat houdt de functie als financieel medewerker in?

 • In deze zelfstandige functie werk je nauw samen met de controller en onze externe financiële dienstverlener. Je zorgt voor een adequaat ingerichte financiële administratieve organisatie;
 • Je voert de 1e-lijns financiële administratie/projectadministratie en de debiteuren-/crediteurenadministratie uit. Tevens ondersteun je de ledenadministratie op financieel gebied;
 • Je controleert de integriteit van de gegevens en de juiste toepassing van protocollen en voorschriften;
 • Je stelt financiële rapportages op voor intern en extern gebruik;
 • Je bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van instructies en werkprocessen, signaleert knelpunten en doet voorstellen voor verbetering;
 • Je doet verbetervoorstellen over de financiële processen zoals de projectadministratie en de fiattering van inkoopfacturen; 
 • Je zorgt voor periodieke afsluitingen en afstemmingscontroles met salarissen en Bicat;
 • Je levert gegevens aan de Controller ten behoeve van de onderbouwing en verantwoording van de (financiële) bedrijfsvoering door het management.

 

Wat zoeken we?

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en een aantal jaren relevante werkervaring;
 • AFAS en Excel kennen geen geheimen voor je;
 • Je bent zelfstandig, accuraat en een prettige gesprekspartner op jouw vakgebied;
 • Je gaat voor kwaliteit en bent niet bang om verbetervoorstellen te doen.


Wij bieden als financieel medewerker een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken en afhankelijk van kennis en werkervaring. In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar. De functie is ingeschaald in schaal 7. Salarisindicatie tussen €2.607,- en €3.415,- bij een 36-urige werkweek. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 4% eindejaarsuitkering, werkgeverskortingen op ziektekostenverzekering, 5 weken vakantie, regeling fietsenplan, bijdrage aan sportabonnement en natuurlijk een abonnement op de Bibliotheek!
a•s WORKS is namens Bibliotheek Eemland verantwoordelijk voor de werving van deze vacature.
vacature financieel medewerker

Neem voor vragen of interesse over de vacature financieel medewerker contact op met Mike Busse.


Vacature financieel medewerker / Medewerker financiën
Mike Busse
recruiter
06 114 074 73
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
240