AFAS InSite

AFAS InSite

Met het online portaal AFAS InSite vergemakkelijkt u de interne samenwerking en HR-processen binnen uw organisatie. Medewerkers kunnen eenvoudig zelf hun HR-zaken regelen, zoals gegevens inzien en wijzigen, declaraties indienen en verlof aanvragen. Tegelijkertijd heeft u als werkgever een goed beveiligde digitale omgeving waar u informatie kunt delen en interne projecten en HR-statussen inzichtelijk zijn. a·s WORKS helpt bij de inrichting en optimalisatie van AFAS InSite in uw organisatie.

 • Inrichting van AFAS InSite geheel naar uw wensen
 • Ervaren AFAS-experts met kennis van de software en de gebruikersbeleving
 • Gebruiksvriendelijke app voor medewerkers en managers

Bent u benieuwd wat a·s WORKS voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op via 055 578 9332 of info@as-works.nl.

Wat is AFAS InSite?

AFAS InSite is een eenvoudig zelf in te richten intranet. Het gebruiksvriendelijke en moderne medewerkersportaal is geschikt voor de interne organisatie. Het is met AFAS InSite mogelijk om HR-zaken te automatiseren, wat fouten voorkomt en tijd, geld en papierwerk bespaart. Voorbeelden van zaken die u kunt regelen met AFAS InSite:

 • Persoonlijke gegevens inzien en wijzigen
 • Verlof aanvragen en goedkeuren
 • Salarisstroken en jaaropgaven inzien
 • Declaraties indienen en afhandelen
 • Mutaties invoeren en verwerken
 • Overzicht van jarige collega’s tonen
 • Agenda met daarin cursussen, meetings en uitjes
 • Het laatste organisatienieuws verspreiden

Kosten inrichting AFAS InSite

Wat de kosten zijn voor de implementatie en inrichting van AFAS InSite, is onder andere afhankelijk van uw wensen. We kijken graag samen met u naar de bedrijfsbehoeften en de meest efficiënte inrichting van het portaal, eventueel in combinatie met de overige oplossingen van AFAS.

Voordelen van AFAS InSite

Een online medewerkersportaal zoals InSite heeft veel voordelen voor een organisatie. Het verhoogt bijvoorbeeld de betrokkenheid van medewerkers, die zelf op een centrale plek HR-zaken kunnen regelen en gemakkelijk op de hoogte blijven van informatie vanuit de organisatie. Onderling kunnen collega’s eenvoudig informatie met elkaar delen zonder veelvuldig met elkaar te mailen. Daarnaast wordt alles netjes gedocumenteerd, waardoor u alles gemakkelijk online terugvindt. Verlofaanvragen, declaraties en mutaties regelt u eenvoudig via workflows: snel, eenvoudig en effectief. Door middel van een dagelijkse takenlijst voorkomt u dat managers een collega te lang op de verwerking van een aanvraag laten wachten. AFAS InSite wordt compleet op maat gemaakt en ingericht op basis van de huisstijl van uw organisatie. Zo is het echt úw portaal.

Projectgestuurd werken met AFAS InSite

Door de combinatie van InSite met de andere pakketten van AFAS, zoals HRM, Payroll en Financieel is het online portaal zeer geschikt om projectgestuurd te werken. Zowel interne als externe teamleden hebben via Project Self Service toegang tot alle benodigde projectinformatie. Daarnaast kunnen collega’s gemakkelijk documenten delen en kunnen processen geautomatiseerd worden.

Training-on-the-job AFAS InSite

De professionals van a·s WORKS kijken graag mee met de dagelijkse werkzaamheden in uw organisatie en helpen bij het inrichten van en werken met AFAS InSite. Ook als u op dit moment al gebruikmaakt van InSite, bieden wij support en training-on-the-job. We staan altijd stand-by voor vragen over het intranet en de functionaliteiten, maar hebben ook functioneel beheerders beschikbaar die in uw organisatie alle AFAS-zaken voor u kunnen regelen.

AFAS InSite inloggen mobiel - AFAS login

InSite is volledig geïntegreerd met de AFAS Pocket app, wat betekent dat het intranet ook gemakkelijk met een app te gebruiken is. Medewerkers vragen bijvoorbeeld via de app verlof aan en kunnen het belangrijkste organisatienieuws altijd inzien. Met de app wordt InSite nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker voor organisaties en de medewerkers.

Onze consultants

De consultants van a·s WORKS hebben veel kennis van de AFAS-pakketten en ervaring met de inrichting hiervan. Ze helpen organisaties dan ook graag bij het implementeren van InSite en adviseren over het gebruik voor zowel medewerkers als managers. InSite wordt volledig op maat ingericht volgens de wensen en huisstijl van de organisatie. Bent u benieuwd wat a·s WORKS voor uw organisatie kan betekenen?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met Marcel van As (055 578 95 25). U kunt natuurlijk ook ons contactformulier gebruiken.


AFAS InSite: inrichting en optimalisatie ✓ AFAS InSite login
Marcel van As
Teamleider AFAS Consultancy
06 475 704 58
mail linkedin
Top
a·s WORKS
315