Financieel medewerker

Financieel medewerker

Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar

Wil jij sociaal impact maken? Zoek jij een klein team met betrokken collega’s? Wil jij werken op een van de meest unieke werkplekken van Amersfoort?

Financieel Medewerker (28-36 uur)

Wil jij sociaal impact maken? Zoek jij een klein team met betrokken collega’s? Wil jij werken op een van de meest unieke werkplekken van Amersfoort? Reageer dan snel op deze vacature.

Functie

De maandelijkse urenverwerking (de facturatie hiervan) en de verloning zijn de belangrijkste onderdelen van je werk. Daarnaast btw-aangiftes, loonaangiftes en bewaak je de debiteurenstanden. Als financieel medewerker binnen ITvitae ben je dan ook de spin in het web van onze financiële processen. Wij werken binnen ITvitae volledig met AFAS Flex.

Over ITvitae

Social enterprise ITvitae is in 2013 opgericht door een tweetal gepassioneerde ondernemers. Zij hadden daarmee een helder en maatschappelijk doel: ICT-talenten die aan de zijlijn staan vanwege autisme of hoogbegaafdheid, perspectief bieden en begeleiden naar een baan als ICT-professional. Een belangrijk middel om dit te realiseren, zijn de ICT-opleidingsprogramma’s naar werk en de directe bemiddeling en begeleiding door ervaren ICT-professionals. Onze studenten worden opgeleid in de specialisaties: Software Development, Data Engineering/Data Science, Cloud Engineering of Cyber Security. Inmiddels hebben wij al ruim 500 kandidaten een nieuwe toekomst kunnen bieden als ICT-specialist bij vooraanstaande bedrijven en overheden in heel Nederland.

Bij ITvitae studeren jongvolwassenen met een neurodivergent profiel, die in het reguliere onderwijs vaak zijn uitgevallen. Onder neurodivergent vallen o.a. autisme en hoogbegaafdheid, wat bij een meerderheid van onze studenten voorkomt. Na hun opleiding tot ICT-specialist worden de kandidaten voor een bepaalde periode gedetacheerd bij onze klanten, waarna zij bij de klant in dienst treden.

Functie eisen

 • Je hebt relevante ervaring als financieel medewerker, liefst in een uitzend- of detacheringsomgeving;
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van salarisverwerking;
 • Je hebt ervaring met boekhouden;
 • Je hebt ervaring met werken in AFAS Profit (Flex);
 • Je bent leergierig en pakt graag nieuwe dingen op;
 • Je bent analytisch en werkt nauwgezet;
 • Je durft mensen aan te spreken en bent helder in je communicatie;
 • Je hebt een hbo-/wo-opleidingsachtergrond;
 • Je bent een aanpakker die houdt van afwisseling in het werk.

Aanbod

 • een jonge organisatie met een maatschappelijke missie waar jij je bijdrage aan kunt leveren, om zo jongeren op weg te helpen naar een nieuwe toekomst;
 • een salaris tussen € 2.800,- en € 3.800,- bruto o.b.v. fulltime dienstverband, afhankelijk van senioriteit;
 • een energiek en sociaal bewogen team;
 • een vierdaagse werkweek in overleg;
 • dagelijkse lunch met collega’s, mits je op kantoor bent natuurlijk;
 • wij hebben bijna altijd een positieve instelling en vieren leuke feestjes;
 • als ijkpunt een werkplek in een van de mooiste voormalige kloosters, in het hart van Nederland.

Meer weten over deze vacature?

a·s WORKS is namens ITvitea exclusief verantwoordelijk voor de werving van deze vacature. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met mij.


Vacature: Financieel medewerker
Mike Busse
recruiter
06 114 074 73
mail linkedin


Check onze overige actuele vacatures


AFAS HRM Consultant

AFAS HRM Consultant

Ben jij een zelfstandige professional met ervaring in projectmatig werken en kennis van AFAS? Wil je samen met ons een cruciale rol spelen in het verbeteren van HR-processen bij onze klanten?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Functioneel Beheerder AFAS

Functioneel Beheerder AFAS

Wij hebben ruimte voor een nieuwe enthousiaste en gedreven Functioneel Beheerder met kennis van AFAS. Wil je een cruciale rol spelen in het efficiënt benutten van het AFAS-systeem?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Payroll Specialist

Payroll Specialist

Voor het PSA-team dat vanuit kantoor Apeldoorn salarisadministraties voor een breed scala van klanten verzorgd zijn wij op zoek naar versterking. Groei jij mee?
Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om voor meerdere interessant opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én de salarisadministratie te verzorgen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Business Consultant

Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Je komt te werken binnen een leuk, informeel, betrokken en deskundig team van ervaren experts. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Traineeship Business Consultant

Traineeship Business Consultant

Door een sterk toenemende behoefte aan advies en ondersteuning bij nieuwe en bestaande klanten zijn wij op zoek naar versterking binnen ons business consultancy HR & Payroll team. Wil jij in 3 tot 6 maanden tijd het vak van business consultant leren kennen?

Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Financial Controller

Financial Controller

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van de financiële administratie. Je voert werkzaamheden uit die voortkomen uit de planning- en controlcyclus, zowel op projectniveau als afdelingsbreed. Ook adviseer je de Directie en het Management gevraagd en ongevraagd over diverse financiële vraagstukken. Verder stel je samen met je collega’s de begroting en de jaarrekening op, verzorg je de managementrapportages en voer je het functionele beheer van de financiële systemen uit.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Controller

Controller

Je gaat je als Controller o.a. bezig houden met het controleren van de transacties in het grootboek en de werkwijze (manier van boekhouden) en de procedures optimaliseren en de beoordeling van verkoopcontracten voor een correcte registratie van de milestones in het systeem.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan snel de volledige vacature en reageer.

vacature   reageren
Boekhouder

Boekhouder

Onze opdrachtgever in de omgeving van Delft is op zoek naar een fulltime boekhouder die grotendeels op locatie aanwezig is en ervaring heeft met projectmatig werken.

vacature   reageren
Stafmedewerker FZ

Stafmedewerker FZ

De stafmedewerker FZ ondersteunt de beleidsadviseur FZ in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied FZ, beantwoordt uiteenlopende vragen van medewerkers m.b.t. bestaand FZ-beleid, levert een bijdrage aan het ontwikkelen en implementeren van beleid op het vakgebied FZ en doet aan professionalisering. De stafmedewerker FZ is werkzaam op het bestuurskantoor.

vacature   reageren
Payroll Consultant

Payroll Consultant

Voor ons team van Payroll Consultants zijn wij op zoek naar versterking! Ben jij minimaal twee jaar werkzaam als salarisadministrateur en vind je het leuk om bij één van onze interessante opdrachtgevers jouw kennis te gaan delen én vergroten in de vorm van tijdelijke opdrachten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer direct.

vacature   reageren
Business Manager

Business Manager

Ben jij een commerciële tijger met gevoel voor humor? Zie jij nieuwe kansen in business en krijg je daar energie van? Werk jij zowel zelfstandig als in teamverband en vind je de juiste match tussen kandidaat en werkgever? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

vacature   reageren
Traineeship personeels- en salarisadministratie

Traineeship personeels- en salarisadministratie

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact.

vacature   reageren
Top
a·s WORKS
34