Salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden?

De continuïteit en kwaliteit van de salarisadministratie is een randvoorwaarde voor tevredenheid en rust binnen uw organisatie. Door uw salarisadministratie uit te besteden krijgt u continuïteit en verzekert u zichtzelf van kwaliteit. Met als bijvangst meer tijd en energie voor de kernactiviteiten van uw organisatie. a·s WORKS outsourcing neemt u veel werk uit handen door de salarisadministratie gedeeltelijk of volledig over te nemen. Dit zijn de voordelen:

U maakt gebruik van de inzet en de ervaring van onze specialisten U voldoet aan alle wet- en regelgeving zonder hier zelf veel tijd in te steken U beschikt over een volledig HR-, salaris- en financieel systeem a·s WORKS verzorgt het functioneel beheer van uw systemen De helpdesk van a·s WORKS staat voor u klaar.

a·s WORKS biedt alle voorkomende werkzaamheden aan op het gebied van personeels- en salarisadministratie. U krijgt een beter rendement dankzij onze optimale processen! Heeft u behoefte aan extra administratieve ondersteuning en wilt u uw specifieke wensen bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dienstverlening op maat

We geloven in een persoonlijke benadering om onze dienstverlening zo effectief mogelijk te maken. Met korte lijnen en directe communicatie weten alle parten waar ze aan toe zijn.
Door vanaf de start van de opdracht te investeren in geautomatiseerde en innovatieve, klantgerichte oplossingen zorgen we voor een hoge kwaliteit van de kennis en vaardigheden van onze experts.
a·s WORKS biedt resultaatgerichte verbetering van werkprocessen, waarmee we bij verschillende klanten een kostenreductie van meer dan 25% hebben gerealiseerd.

De uitvoering van overgedragen werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie vindt plaats binnen ons PSA-team: onze getalenteerde personeels- en salarisadministrateurs. U bepaalt zelf welke werkzaamheden ons team voor u uitvoert en bespreekt dit met uw contactpersoon bij a·s WORKS. Een opsomming van mogelijke werkzaamheden die we op maat aanbieden:

 • Personeelsadministratie
 • Salarisverwerking
 • Mutatie personeelsgegevens
 • Controle personeelsgegevens
 • Ziekteverlofadministratie


Veelgestelde vragen over outsourcing

Hoe werkt het outsourcen van salarisadministratie?
In de Service Level Agreement (SLA) wordt vastgelegd welke resultaatgerichte afspraken en meetbare dienstverlening u kunt verwachten van a·s WORKS. U krijgt een contactpersoon toegewezen uit ons PSA-team, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van deze afspraken. Voortgang- en evaluatiegesprekken, net zoals contractafspraken en het updaten van de SLA worden namens a·s WORKS met u gevoerd door de teamleiders. De werkzaamheden die ons PSA-team voor u als klant uitvoert, bepaalt u helemaal zelf.

Kan a·s WORKS wel werken met de salarisapplicatie van mijn bedrijf?
a·s WORKS is een pakket-onafhankelijke organisatie. We zijn dus niet gebonden aan één aanbieder voor de verwerking van personeels- en salarisadministratie. Momenteel werken we onder andere met de volgende salarisapplicaties:

 • AFAS ERP
 • HR2day
 • Cobra
 • Loket
 • MijnLoonOnline.nl
Salarisadministratie uitbesteden?
 • Salarisadministratie

  over a·s WORKS outsourcing

  “Van harte gefeliciteerd met jullie 20 jarig jubileum. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat we de komende jaren nog veel plezier aan jullie dienstverlening gaan beleven. Veel succes en geluk gewenst aan het hele team en het is volledig verdiend om er met elkaar bij stil te staan en op te proosten.”

  René van der Horst | Senior Human Resources Manager

 • Salarisadministratie

  over a·s WORKS outsourcing

  “Tijdens het voeren van de administratie en de begeleiding bij het opheffen van de stichting heeft a·s WORKS een belangrijke rol vervuld. Dankzij één van uw medewerkers hebben we afscheid kunnen nemen van een veel te duur en een slecht presterend groot accountantskantoor.”

  Martin Mulder | Voorzitter Stichting VUT Overgangsregeling Crematoria

 • Salarisadministratie

  over a·s WORKS outsourcing

  “We zijn echt superblij met hoe het salarisproces nu verloopt en hoe weinig werk dit voor ons is tegen een top kwaliteit.”

  Nathasja van Dijk | Sportbedrijf Rotterdam

 • Salarisadministratie

  over a·s WORKS outsourcing

  “Dankzij a·s WORKS hebben wij de kwaliteit en de continuïteit van onze salarisadministratie gewaarborgd. We worden ontzorgd, medewerkers zijn flexibel en er is prettig contact.”

  Giovanni Martinez MBA | Hoofd financiële- en personeelszaken Mauritshuis

Top
a·s WORKS
272