detachering

Maak jij een vliegende start binnen HR?

a•s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-Salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact om dit traineeship te bespreken.

Bekijk hier de volledige vacature en bekijk hier de brochure Traineeship.

consultancy

Kliksafe
gefeliciteerd

Wij feliciteren Kliksafe van harte met de livegang van AFAS voor HRM, Payroll en Financieel.

team a•s WORKS

algemeen

nieuwe zaken
uitgelicht

Dit jaar zijn onze professionals gestart bij het Haga ziekenhuis, het Zadkine college en Hollander Techniek. a•s WORKS outsourcing start o.a. met de volgende nieuwe klanten: PCBO Amersfoort, SVO | Parkstad Limburg, Kliksafe, The Cookie Company, Sea Life Centre Scheveningen en Legoland.

Play
algemeen

Heb jij 'm al
gespot

a•s WORKS is steeds meer zichtbaar. Ook in de buitenruimte. Ons nieuwe logo is overdag en 's avonds te zien. Ergens in Rotterdam langs de A16. 
Heb jij 'm al gespot?

detachering

Afgestudeerd?
bekijk ons Traineeship

Ons Traineeship is een uitstekende mogelijkheid voor professionals om zich te laten zien op de arbeidsmarkt en zich als payroll/hr professional op de kaart te zetten.

detachering

Wij zoeken jou

a•s WORKS Professionals geeft jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen door nauw samen te werken met ervaren medewerkers binnen het bedrijfsleven. Je leest er hier alles over.

outsourcing


20 jaar a·s WORKS

Toen ik in 2002 besloot een eigen bedrijf te starten was het mijn doel een bedrijf te creëren waar medewerkers inhoudelijk diepe interesse in hun vak zouden hebben, openstaan voor nieuwe uitdagingen en vooral zichzelf kunnen zijn - Arjan Sipkema.

consultancy

Samenwerking
PCBO Amersfoort

We hebben een vliegende start gemaakt met het projectteam voor de implementatie van AFAS bij PCBO Amersfoort. Met elkaar hebben we er veel zin in om ook van dit project weer een succes te maken.Top