detachering

HR/Payroll Traineeship

a·s WORKS biedt professionals met ambities binnen hr en payroll de kans om te ontdekken waar hun talenten liggen. Bij dit traineeship word jij door ons opgeleid en ga je meteen aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens contact op met Mees van Leeuwen en bekijk hier alvast wat dit traineeship voor jou kan betekenen.

consultancy

Portfolio AFAS consultancy

Met a·s WORKS consultancy bieden wij een zeer breed pakket van diensten en producten aan. Hier vindt u een overzicht van ons portfolio.

Naast AFAS klanten bedienen wij ook HR2day klanten. Op deze pagina leest u daar alles over.

algemeen

Werken bij a·s WORKS

Werken bij a·s WORKS betekent werken bij een groeiend en ambitieus bedrijf waar je als professional alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit kan op detacheringsbasis bij een van onze klanten of vast op een van onze kantoren in Apeldoorn, Rotterdam of Leiden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze vacatures of neem contact op met Harry Beumer of Mike Busse. Dan bespreken we onder een kop koffie de mogelijkheden.

consultancy

Met Impact© meer grip op uw zaken

Impact© biedt stuurinformatie voor HRM en FA en is volledig geïntegreerd met AFAS. Benieuwd of Impact© iets voor u kan betekenen? Klik hier en bekijk of Impact© u inzichten biedt waarmee u meer grip op uw zaken krijgt.

Bent u geïnteresseerd in een demo? Neem dan eens contact op met mij.

Marcel van As
Directeur AFAS consultancy
06 475 704 58
m.as@as-works.nl

consultancy

Partnerschap HR2day

"Met trots kondigen we aan dat we onze samenwerking met a·s WORKS hebben uitgebreid. Als betrouwbare leverancier van onze software helpen zij organisaties om HR2day succesvol te implementeren en verbeteringen door te voeren. Dit doen ze voor een breed scala aan klanten vanuit verschillende branches." - bron: hr2day.com

Lees hier het hele verhaal.

outsourcing

NOW = THEN

Nu het laatste NOW-loket definitief is gesloten halen we veel voldoening uit het feit dat we vanaf 2020 in totaal 320+ derdenverklaringen aan onze klanten hebben afgegeven. En vooral ook trots op het feit dat we zo een maatschappelijke bijdrage aan het MKB hebben kunnen leveren door onze werkzaamheden voor een NOW-derdenverklaring tegen zeer acceptabele kosten (EUR 650,-) aan te bieden.

team a·s WORKS outsourcing

algemeen

Ben jij klaar om verder te groeien?

Werken bij a·s WORKS betekent werken bij een groeiend en ambitieus bedrijf waar je als professional alle ruimte krijgt om te jezelf te ontwikkelen. Dit kan op detacheringsbasis bij een van onze klanten of vast op een van onze kantoren in Apeldoorn, Rotterdam of Leiden. Bekijk hier onze vacatures?

consultancy

Welkom Geert-Jan IJszenga

Geert-Jan IJszenga komt a·s WORKS versterken!
Geert-Jan is al ruim 24 jaar werkzaam in het werkveld van HR en Tech. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring met vraagstukken rondom outsourcing. De laatste 6 jaar werkte hij bij softwareleverancier HR2day. Vanuit deze functie was er al regelmatig contact met a·s WORKS (servicepartner van HR2day). Al geruime tijd heeft Geert-Jan het idee om software nog slimmer sneller en efficiënter te laten werken voor organisaties en medewerkers. Hij noemt dit: Empower HR2day én hun klanten.

Met a·s WORKS als bestaande, ervaren HR2day-partner, hebben we elkaar gevonden om dit thema (Empower HR2day voor alle klanten) waar te gaan maken. Geert-Jan komt ons directieteam versterken in de rol van Directeur HR2day Solutions & Services.

Geert-Jan, welkom bij a·s WORKS. We wensen je heel veel plezier en succes

team a·s WORKS.

detachering

het traineeship is gestart

Deze maand zijn we gestart met een hele enthousiaste groep trainees. Het einddoel is het behalen van een PDL diploma. Maar de reis naar dat diploma is minstens zo belangrijk. Wil je meer weten over ons payroll/hr traineeship? Neem dan eens contact op.

Glenn van Hof
06 493 10 044
g.hof@as-works.nl

Mike Busse
06 114 07 473
m.busse@as-works.nl

consultancy

AFAS Sportdag

Op vrijdag 12 maart zijn we met Team Consultancy aanwezig op de AFAS Sportdag. Hier gaan wij ons natuurlijk van onze sportiefste kant laten zien.
a·s WORKS, sportief voor elkaar.

detachering

Nieuwe vestiging in Leiden

Vanaf maart 2023 heeft a·s WORKS ook een vestiging in de Sleutelstad. Vanuit deze mooie stad gaan Glenn van Hof en Mike Busse bedrijven ondersteunen met Payroll en Finance Professionals. Daarnaast gaan ze het Traineeship verder uitbouwen.

algemeen

Vacature (junior) Salarisadministrateur

Toe aan een veelzijdige baan waarbij je bij verschillende mooie en interessante bedrijven een kijkje in de keuken mag nemen? Ben jij goed met cijfers en werk je graag met een hecht team? Dan ben jij de perfecte match voor ons!

Als (junior) Salarisadministrateur bij a·s WORKS werk je voor één van onze vele partners. Hier ga jij de salarisadministratie verzorgen. Dit doe je bij op ons kantoor, het kantoor van de klant of in een hybride vorm hiervan. Deze afwisseling zorgt ervoor dat elke dag weer anders is. Ondanks deze afwisseling maak je alsnog deel uit van een hecht en heel enthousiast team. Een team dat altijd voor je klaar staat. Even een handige tip doorgeven via WhatsApp of ’s avonds nog een kort gesprek over dat nieuwe salarissysteem is bij ons heel gewoon.

Maar daar blijft het niet bij. Als je 32 uur of meer bij ons werkt, krijg je een toffe leaseauto van de zaak! Dit combineren we met uitstekende arbeidsvoorwaarden én een bonus op basis van uren. Dus kom jij ons gezellige team versterken?

Wij zoeken een Salarisadministrateur die

  • in bezit is van een NiRPA certificering
  • goed is met cijfers
  • leergierig is en zich graag wilt blijven ontwikkelen


Wat bieden wij?

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden én winstuitkering
  • leaseauto bij detachering (>32 uur)
  • grote afwisseling in werkzaamheden
  • een geweldig, enthousiast team dat altijd voor je klaar staat

Voldoe jij aan het geschetste profiel en wil je de volgende stap maken in je carrière? Neem dan eens contact met ons op.

detachering

Maak jij een vliegende start binnen HR?

a·s WORKS geeft jou de mogelijkheid om je binnen 12 maanden te ontwikkelen tot een HR Professional. Je wordt opgeleid tot volwaardig HR-Salarisadministrateur. Binnen dit traject ga je naast je studie PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) praktijkervaring op doen bij één van onze interessante opdrachtgevers. Heb jij aanleg voor het werken met cijfers, is je eigen administratie een koud kunstje en heb je ambities in het HR vak? Dan komen wij voor deze functie graag met jou in contact om dit traineeship te bespreken.

Bekijk hier de volledige vacature en bekijk hier de brochure Traineeship.

consultancy

Kliksafe gefeliciteerd

Wij feliciteren Kliksafe van harte met de livegang van AFAS voor HRM, Payroll en Financieel.

team a·s WORKS

algemeen

nieuwe zaken uitgelicht

Dit jaar zijn onze professionals gestart bij het Haga ziekenhuis, het Zadkine college en Hollander Techniek. a·s WORKS outsourcing start o.a. met de volgende nieuwe klanten: PCBO Amersfoort, SVO | Parkstad Limburg, Kliksafe, The Cookie Company, Sea Life Centre Scheveningen en Legoland.

Play
algemeen

Heb jij 'm al gespot

a·s WORKS is steeds meer zichtbaar. Ook in de buitenruimte. Ons nieuwe logo is overdag en 's avonds te zien. Ergens in Rotterdam langs de A16. 
Heb jij 'm al gespot?

detachering

Afgestudeerd? bekijk ons Traineeship

Ons Traineeship is een uitstekende mogelijkheid voor professionals om zich te laten zien op de arbeidsmarkt en zich als payroll/hr professional op de kaart te zetten.

detachering

Wij zoeken jou

a·s WORKS Professionals geeft jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen door nauw samen te werken met ervaren medewerkers binnen het bedrijfsleven. Je leest er hier alles over.

outsourcing

20 jaar a·s WORKS

Toen ik in 2002 besloot een eigen bedrijf te starten was het mijn doel een bedrijf te creëren waar medewerkers inhoudelijk diepe interesse in hun vak zouden hebben, openstaan voor nieuwe uitdagingen en vooral zichzelf kunnen zijn - Arjan Sipkema.

consultancy

Samenwerking PCBO Amersfoort

We hebben een vliegende start gemaakt met het projectteam voor de implementatie van AFAS bij PCBO Amersfoort. Met elkaar hebben we er veel zin in om ook van dit project weer een succes te maken.Top
a·s WORKS
256