Optimalisatie

Optimalisatie

De ERP software van AFAS biedt een scala aan mogelijkheden om processen in uw organisatie te borgen. Dit kunnen standaardprocessen zijn, maar ook bedrijfseigen processen. Regelmatig zien we dat organisaties na implementatie van AFAS in een soort status quo komen. Jammer! Graag ondersteunen wij bij de doorontwikkeling van uw organisatie middels het effectieve gebruik van de software van AFAS. Vaak starten we een optimalisatieproject middels een nulmeting: welke processen worden gebruikt en waar is winst te behalen? Vervolgens steken we de handen uit de mouwen op basis van onze vaste projectaanpak.

Optimalisatie

Product portfolio

Hieronder vindt u een selectie van diensten en producten van a·s WORKS consultancy. Gebruik het filter of kies een dienst/product uit het menu voor meer informatie.

 
Optimalisatie

AFAS Pocket app

De AFAS Pocket app is de nummer 1 zakelijke app voor op je smartphone of tablet. Met deze app krijgt u toegang tot veel belangrijke functionaliteiten. Met de basisinrichting ben je snel up-and-running en gaandeweg voeg je meer onderdelen toe. De meeste ESS-zaken vind je standaard in de Pocket app, zoals verlof aanvragen, wie-is-wie, verjaardagen, nieuwsberichten, signalen, je eigen loonstroken en jaaropgaven. Maar denk ook aan dossieritems insturen, uren boeken en bijvoorbeeld het sturen van pushberichten aan alle andere Pocket-app gebruikers.

Top
a·s WORKS
175