HR2day

HR2day

HR2day dienstverlening - HR-software

a·s WORKS is dé partner waar alle gewenste HR2day services en jarenlange ervaring bij elkaar komen. Wij helpen dagelijks HR2day klanten vanuit verschillende branches en klantgrootte met succesvolle implementaties en/of verbeteringen. Als enige partij in Nederland bieden wij een ISAE 3402 gecertificeerde complete HR2day dienstverlening aan. En waarborgen wij onze kwaliteit van de dienstverlening middels Eqili procesmonitoring. Eqili is een Cloud kwaliteitsmonitoringtool waar u als klant inzicht krijgt in heldere KPI dashboarding, verantwoordelijkheden, taken en inzicht in de processen die zijn afgesproken. Daardoor ben je als klant altijd in control.

Onze HR2day dienstverlening richt zich op:

  • HR2day systeem implementatie en inrichting
  • consultancy optimalisatie en beheer
  • outsourcing en detachering (financieel, salaris, HR en speciale projecten)

Onze HR2day dienstverlening:

1. HR2day Implementatie

Met een ervaren team van experts implementeren wij HR2day binnen uw organisatie.

HR2day Implementeren


2. HR2day Consultancy

Consultancy, organisaties, HR en IT veranderen continu. Wij bieden met ons deskundige consultancy team een helpende hand om deze veranderingen voor te blijven.

Optimalisatie met HR2day


3. Beheer van HR2day

Op structurele basis werken wij samen met u om alle voordelen uit het HR2day systeem te halen.

Functioneel beheer HR2day


4. Outsourcing en detachering

Wij bieden administratieve service op maat op basis van een volledige of gedeeltelijke uitbesteding.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van HR2day? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geert-Jan IJszenga
directeur HR2day solutions & services


 

Geert-Jan IJszenga leidt HR2day-label van a·s WORKS

Geert-Jan is al ruim 24 jaar werkzaam in het werkveld van HR en Tech. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring met vraagstukken rondom outsourcing. De laatste 6 jaar werkte hij bij softwareleverancier HR2day. Vanuit deze functie was er al regelmatig contact met a·s WORKS (servicepartner van HR2day). Al geruime tijd heeft Geert-Jan het idee om software nog slimmer sneller en efficiënter te laten werken voor organisaties en medewerkers. Hij noemt dit: Empower HR2day én hun klanten.

Met a·s WORKS als bestaande, ervaren HR2day-partner, hebben we elkaar gevonden om dit thema (Empower HR2day voor alle klanten) waar te gaan maken. Geert-Jan komt ons directieteam versterken in de rol van Directeur HR2day Solutions & Services.

De laatste zes jaar werkte IJszenga bij HR2day

“Ik ben al ruim 24 jaar werkzaam in het werkveld van human resources en technologie, vooral binnen de consultancy, software en outsourcing”, geeft hij aan.

De laatste zes jaar werkte IJszenga bij HR2day, een best of breed-leverancier van HR- en payroll-cloudsoftware voor HR-domeinen zoals personeelsadministratie, salarisverwerking, recruitment, talentmanagement, employee experience en HR analytics. HR2day is ontwikkeld op het cloudplatform van Salesforce. Geert-Jan IJszenga leidt HR2day-label van a·s WORKS

HR2day

In de rol van business development manager was IJszenga verantwoordelijk voor klantrelaties in het mkb+ en de grootzakelijke markt.

Deze kennis zet hij nu in bij a·s WORKS, waar hij is benoemd tot directeur HR2day Solutions & Services. Deze praktijk richt zich op drie gebieden van HR2day-dienstverlening: consultancy, implementatie en beheer. Daarnaast levert a·s WORKS ook administratieve service op maat op basis van een volledige of gedeeltelijke uitbesteding.

“Ik kende a·s WORKS al vanuit mijn functie bij HR2day, we hadden regelmatig contact”, vertelt IJszenga. “Ik heb a·s WORKS leren kennen als een hele professionele dienstverlener en kijk ernaar uit om de HR2day-portefeuille verder uit te bouwen.”

IJszenga ziet volop kansen in de markt. “HR kan met slimme software enorme stappen zetten in efficiency en effectiveness. Een digitale HR-ervaring met het inzetten van moderne, gebruiksvriendelijke middelen is anno 2023 de nieuwe norm geworden voor medewerkers en managers.”

Ook is de behoefte aan flexibiliteit, kennis- en continuïteitswaarborging vandaag de dag nog groter geworden en zijn kostenbesparende thema’s als uitbesteden versus zelf uitvoeren nog urgenter en steeds vaker het gespreksonderwerp. IJszenga wil graag zijn expertise in deze thema’s delen om zo de totale business case aan te laten sluiten bij een gunstige ‘total cost of ownership’ voor de klant.
 

“HR2day (dat sinds 2019 onderdeel is van Visma) loopt voorop in de markt”, geeft hij aan.

 
“Krachtig aan de applicatie is dat naast de professional vooral de werknemers centraal staan. Gebruiksvriendelijkheid, moderne instrumenten vanuit de mobile first-gedachte, een flexibele applicatie die kan meebewegen bij elke organisatieverandering en past in elk IT-landschap.”

Eerder in zijn loopbaan werkte IJszenga als ondernemer, meer dan zes jaar voor outsourcingdienstverlener ADP en jarenlang voor HR-dienstverleners Randstad HR Solutions en USG People.


HR2day dienstverlening - HR-software
Geert-Jan IJszenga
Directeur HR2day
Solutions & services
mail
Top
a·s WORKS
158