Implementatie

Implementatie

Als HR2day-partner bieden wij een cloud HR & Payroll oplossing aan. Van basisprocessen tot complexere strategische HR-functionaliteiten.

Met een ervaren team van experts implementeren wij HR2day binnen uw organisatie. Wij verzorgen de migratie van alle relevante data uit uw legacy-systeem, zorgen voor een foutloze payroll inrichting en richten efficiënte workflows en strategische HR-functionaliteiten voor u in. De implementatie van een HR & Payroll-oplossing is een veranderproces waarbij de communicatie en adoptie richting alle lagen van de organisatie en medewerkers cruciaal is. Ook daar helpen wij u bij door proactief onze expertise en best practices met u te delen.

Wij zorgen ervoor dat de implementatie van de HR2day applicatie voor iedereen een geweldige ervaring binnen uw organisatie wordt.


Het is uniek dat wij expertise in huis hebben in de vorm van een team van ex-HR2day medewerkers. Zij hebben allen jarenlange HR2day ervaring. En naast verregaande technische kennis van HR2day, hebben ze ook complexe optimalisatieprojecten bij diverse klanten succesvol gerealiseerd.

Top
a·s WORKS
67