Periodeafsluiting

Portfolio

Hieronder vindt u een selectie van diensten en producten van a·s WORKS consultancy. Gebruik het filter of kies een dienst/product uit het menu voor meer informatie.
Bekijk ook eens onze handige AFAS tips.

Periodeafsluiting

Periodeafsluiting

Periodeafsluiting financiën veel werk? Niet als uw gebruik maakt van de functionaliteit in AFAS. Bij de financiële periodeafsluiting zijn er vaste controles en taken die moeten worden uitgevoerd door verschillende afdelingen, voor én na het einde van de periode. Denk hierbij aan afletteren tussenrekeningen, onderhanden werk, btw-controles, aansluiten debiteuren/ crediteuren, rekening-courantverhoudingen etc. Door gebruik te maken van de functionaliteit Periodeafsluiting en het volgen van een gestructureerd proces, kunt u profiteren van nauwkeurige rapportage, controle en beveiliging en efficiëntie in uw financiële afsluitingsprocessen.

Het gebruik van de functionaliteit Periodeafsluiting biedt verschillende voordelen:

  • Nauwkeurige financiële rapportage: Door periodiek af te sluiten, kun je ervoor zorgen dat je financiële rapportages gebaseerd zijn op correcte en volledige gegevens. Dit helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het voldoen aan wettelijke vereisten
  • Controle en beveiliging: Periodeafsluiting zorgt voor een gecontroleerd proces waarbij alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het wijzigen van gegevens in afgesloten periodes. Dit helpt bij het waarborgen van de integriteit en beveiliging van je financiële gegevens.
  • Efficiëntie: Door het proces van periodeafsluiting te automatiseren, kun je tijd besparen en de kans op fouten verminderen
terug naar portfolio
Top
a·s WORKS
47