In- en OutSite

Portfolio

Hieronder vindt u een selectie van diensten en producten van a·s WORKS consultancy. Gebruik het filter of kies een dienst/product uit het menu voor meer informatie.
Bekijk ook eens onze handige AFAS tips.

In- en OutSite

In- en OutSite

Wilt u uw huisstijl tonen in In- of OutSite? Of u wilt de personeelsvereniging/OR/BHV meer zichtbaar maken binnen de organisatie?

Door een aparte portal in te richten voor deze groepen, kunt u specifieke informatie en functionaliteiten beschikbaar stellen aan de leden van de personeelsvereniging en de OR. Voor de personeelsvereniging kunt u bijvoorbeeld een portal inrichten waar leden toegang hebben tot informatie over evenementen, activiteiten, lidmaatschap, inschrijingen en communicatie met andere leden. Voor de OR kunt u een portal inrichten waar leden toegang hebben tot documenten, vergaderingen, notulen, besluitvorming en communicatie met andere OR-leden. Door het inrichten van aparte portalen voor deze interne groepen, kunt u de communicatie en samenwerking binnen de groepen verbeteren, informatie centraal beschikbaar stellen en de zichtbaarheid, benaderbaarheid en betrokkenheid van de leden vergroten. Naast de interne portalen kunt u ook externe portalen creeeren naar behoefte, zoals bijvoorbeeld een vrijwilligersportal of ledenportal

terug naar portfolio
Top
a·s WORKS
15