detachering Leiden

detachering Leiden

Na een hele fijne periode aan de Schipholweg in Leiden, heeft onze detacheringstak een nieuw, fris en ruim kantoor. Professionals is gegroeid en het kantoor aan de Schipholweg kon deze groei niet meer herbergen.

Het nieuwe kantoor biedt alle ruimte aan Professionals en Trainees.
Daarnaast is het voor klanten nog gemakkelijker te bereiken. Kortom, win-win-win.

detachering Leiden

a·s WORKS professionals
Lammenschansweg 144 (3e etage)
2321 JX Leiden


A·S WORKS Professionals opent met trots haar nieuwe detacheringskantoor in Leiden op de Lammenschansweg 144

Speciaal gewijd aan haar detacheringstak voor Professionals en Trainees. Dit nieuwe hoofdkwartier belichaamt onze toewijding aan het ondersteunen en ontwikkelen van talent in verschillende sectoren.

Met ons nieuwe detacheringskantoor in Leiden streven we ernaar om een stimulerende omgeving te creëren waarin professionals en trainees kunnen gedijen en groeien. Het is ontworpen om een hub te zijn voor innovatie, kennisdeling en samenwerking, waar ons team van experts en opkomende talenten samenwerken aan het realiseren van gemeenschappelijke doelen.

Onze detacheringstak richt zich op het matchen van hooggekwalificeerde professionals en ambitieuze trainees met opdrachten die perfect aansluiten bij hun vaardigheden, ervaring en carrièredoelen. Met ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers streven we ernaar om boeiende en uitdagende kansen te bieden die onze mensen in staat stellen om hun potentieel volledig te benutten.
 

Dit nieuwe kantoor in Leiden markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en ontwikkeling als toonaangevende speler in de detacheringindustrie.


We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit ons biedt om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze klanten en professionals nog beter van dienst te zijn.

Kortom, met ons nieuwe kantoor in Leiden op de Lammenschansweg 144 voor de detacheringstak van Professionals en Trainees blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten en het creëren van waarde voor al onze stakeholders. We kijken uit naar een spannende toekomst vol groei, succes en samenwerkingen.

Top
a·s WORKS
24