a/s WORKS, The Future is Now

Outsourcing bij a/s WORKS helpt bedrijven te groeien en zich te richten op hun core-business. Wij zijn als het ware het extra handje wat ervoor zorgt dat alle administratieve processen altijd doorlopen en tijdig worden afgerond.

Nobody cares how much you know,
until they know how much you care

a/s WORKS Outsourcing neemt u veel werk uit handen. Wij zorgen voor een beter rendement en wij zorgen ervoor dat er meer aandacht kan ontstaan voor uw kernactiviteiten. Dat doen we door administratieve service op maat te leveren. En dat doen we weer door de financiele- en salarisadministratie gedeeltelijk of volledig over te nemen. Op deze manier creëren wij optimale processen in de voor u meest gunstige systeemomgeving. Resultaat, zoals gezegd: een beter rendement en meer aandacht voor uw kernactiviteiten.

Maar we doen meer. Ook voor advies en implementatie en verbetering van administratieve systemen als AFAS, Cobra, HR2Day hebben wij als geen ander de kennis en expertise in huis om tot passende oplossingen en verbeteringen voor u te komen.

Wat onze dienstverlening op dit vlak zo uniek maakt is:

  • Onze persoonlijke benadering in dienstverlening. Daarnaast zijn we ijzersterk in het herkennen, erkennen en inzetten van elkaars kwaliteiten, waarbij we bewust korte lijnen houden en zorgen voor directe communicatie.
  • De kwaliteit van kennis en vaardigheden op ons werkterrein. Wij zorgen voor klantgerichte oplossingen, no-nonsense en we zijn to the point. Bij de start en bij de uitvoering van de opdracht investeren we constant in geautomatiseerde en innovatieve oplossingen.
  • Afspraak is afspraak. We zijn oplossingsgericht en investeren geen tijd in het zoeken van ‘schuldigen’ bij belemmeringen in werkprocessen. We nemen verantwoording met betrekking tot alles wat we doen.
  • We richten ons op ‘passendheid’ van uw administratieve processen bij uw strategische focus. We zijn voorbereid op de veranderingen die uw organisatie gaat doormaken en spelen daar snel op in.
  • Wij verbeteren uw processen en bewaken samen met u de efficiency van de werkprocessen, om een gunstige prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden. Zo hebben we bij diverse klanten een kostenreductie van meer dan 25% kunnen realiseren. En dat nog afgezien van kwaliteitsverbeteringen.
  • Met onze resultaatgerichte afspraken, meetbare dienstverlening en inbedding van uw administratieve processen in de ontwikkelingsrichting van uw organisatie, gaan we voor niets minder dan excellerend ondernemerschap.

Harry Beumer

Directeur Outsourcing
06 20 96 66 16

Nieuws