a/s WORKS, The Future is Now

a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties worden zeer divers uitgevoerd afhankelijk van uw wensen. Van volledig zelfstandige implementaties tot sparringpartner namens de klant voor AFAS consultants.

No enemy is worse
than bad advice

Klantportaal

AFAS Consultancy

a/s WORKS Consultancy is een specifiek onderdeel van a/s WORKS en richt zich op het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en AFAS InSite binnen het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Deze implementaties worden vanuit verschillende invalshoeken uitgevoerd, met als belangrijkste doel deze volledig te laten aansluiten bij uw wensen. Om dit te bereiken werken wij via volledig zelfstandige implementaties, maar ook door namens de klant sparringpartner te worden voor AFAS consultants. Daarnaast hebben onze consultants ook veel praktijkervaring binnen de administratieve processen van organisaties. Hierdoor zijn wij in staat om te fungeren als een betrouwbare en ervaren sparringpartner voor uw organisatie en kunnen wij uw processen zodanig vertalen naar de inrichting van AFAS voor een optimale aansluiting.

Meer weten over het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen op basis van AFAS InSite? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden op het gebied van AFAS Optimalisatie.

Marcel van As

Manager AFAS Consultancy
055 578 95 25

Nieuws